NEWS

VIRAL | Un prezentator de știri meteo a fost întrerupt de câinele său în timpul unei transmisiuni în direct

Paul Dellegatto de la Fox News a devenit viral, după ce transmisiunea sa a fost întreruptă de cățelul său, Brody, care avea chef de joacă.

În ultimele luni, o mulțime de persoane au fost nevoite să își adapteze stilul de viață și să lucreze de acasă, pentru a respecta regulile de distanțare socială. Iar asta s-a întâmplat și în cazul jurnaliștilor și a prezentatorilor TV, care au fost nevoiți să transmită informațiile din fața laptop-urilor de acasă.

Printre aceștia se numără și meteorologul Paul Dellegatto, care a devenit viral, după ce transmisiunea sa a fost întreruptă de cățelul său, Brody, care avea chef de joacă.

În timpul unei transmisiuni pentru jurnalul Fox News 13 – Tampa Bay, Paul Dellegatto explica situația meteo pentru mai multe zone geografice, însă acesta nu a mai putut avea acces la hărți, din cauza faptului că Brody s-a lovit cu capul de laptopul său. Văzând cele întâmplate, prezentatorul l-a luat în brațe pe Brody, încercând să îl îndepărteze de laptop.

La un moment dat, Paul i-a făcut semn lui Brody să plece, spunându-i că îi va da de mâncare după ce se va termina transmisiunea. Însă cățelul nu s-a lăsat convins, a făcut un tur al camerei și s-a îndreptat spre fereastră, unde se află operatorul de imagine, care filma întregul moment.

Deodată, capul cățelului apare direct pe mijlocul ecranului, iar prezentatorul TV este stânjenit de întreaga situație, neștiind cum să soluționeze problema. În cele din urmă, colegii săi s-au amuzat pe cinste și au dezvăluit că a fost cea mai funny transmisiune de știri meteo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.