Cool Stuff

Este vremea amintirilor! Cupluri celebre de care probabil ai și uitat că au existat!

De la logodna lui Ryan Reynolds cu Alanis Morissette până la scurta relație a lui Kate Hudson cu Alex Rodriguez, iată câteva exemple de ex-și celebri.

Să-ți găsești jumătatea la Hollywood nu este imposibil, dar nici nu este un secret faptul că unele celebrități au avut parte de mai multe încercări, până când și-au găsit sufletul pereche. 

La începutul carierei lor, vedete precum Reese Witherspoon și Jake Gyllenhaal s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, în timp ce Scarlett Johansson și Jack Antonoff au avut o relație de lungă durată, înainte de a da lovitura pe marile ecrane.

Fără alte detalii, este timpul să ne amintim de câteva cupluri celebre care, în ciuda faptului că nu au rezistat, încă au un loc special în inimile noastre. De la logodna lui Ryan Reynolds cu Alanis Morissette până la scurta relație a lui Kate Hudson cu Alex Rodriguez, iată câteva exemple foste cupluri celebre.

Ryan Reynolds & Alanis Morissette

Cei doi s-au cunoscut la petrecerea aniversară a actriței Drew Barrymore din 2002 și doi ani mai târziu, s-au logodit. Totuși, relația lor nu a mai rezistat mult și în 2007, și-au spus „adio!”.

Alexis Bledel & Milo Ventimiglia

În timpul filmărilor pentru „Gilmore Girls”, co-starurile și-au trăit povestea de dragoste și dincolo de micile ecrane, între 2002-2006.

Perechea a discutat chiar și despre căsătorie la un moment dat, potrivit declarațiilor lui Alexis de la acea vreme: „Cred că toată lumea care are o relație de câțiva ani, probabil vorbește despre asta la un moment dat. Este un subiect amuzant pentru noi, dar asta este”.

Michael Bublé & Emily Blunt

Cine s-ar fi gândit? Actrița din „Devil Wears Prada” și cântărețul pop au avut o relație timp de trei ani, care s-a sfârșit în 2008. Șapte ani mai târziu, Michael a negat zvonurile conform cărora despărțirea ar fi avut loc din cauza infidelității.

Kim Kardashian & Nick Cannon

Cum mult înainte ca rapperul Kanye West să intre în peisaj, Kim Kardashian a avut o relație de scurtă durată cu rapper-ul Nick Cannon. Asta se întâmpla în anul 2006.

Mila Kunis and Macaulay Culkin

Chiar dacă îi știi pe Mila Kunis și Ashton Kutcher din adolescență și acum sunt împreună, ei nu au format dintotdeauna un cuplu. De fapt, actrița din „That '70s Show” a avut o relație de aproape 10 ani cu Macaulay Culkin, până în 2011.

Jessica Biel & Chris Evans

Pe vremea când Justin Timberlake lansa „Cry Me a River”, actuala lui avea o relație cu actorul Chris Evans care a durat din 2001 până în 2006.

Brad Pitt & Christina Applegate

Legenda spune că vedeta din „Dead to Me” și-a adus partenerul la MTV Video Music Awards din 1989, care s-a întâmplat să fie nimeni altul decât Brad Pitt.

Scarlett Johansson & Jack Antonoff

Chiar dacă cei doi au fost împreună încă din liceu, se pare că faima nu le-a ajutat relația.

Kate Hudson & Alex Rodriguez

Pentru câteva luni, în 2008, starul echipei New York Yankees a avut un invitat de seamă în tribune.

Alex Rodriguez & Cameron Diaz

Fără îndoială, Alex Rodriguez este un adevărat cuceritor, bifând o relație de un an și cu celebra Cameron Diaz.

Reese Witherspoon & Jake Gyllenhaal

După ce în 2007, cei doi actori au lucrat împreună pentru „Rendition”, aceștia au rămas împreună încă doi ani.

Sarah Jessica Parker & Robert Downey Jr.

Problemele legate de abuzul de substanțe interzise ale actorului din „Iron Man” au afectat relația dintre Sarah Jessica Parker și Robert Downey Jr. De altfel, relația celor doi a fost extrem de mediatizată, în perioada 1984-1991.

Laura Dern & Common

Zvonurile despre un posibil cuplu au apărut după ce aceștia au lucrat împreună pentru thriller-ul „The Tale” din 2018, dar ulterior, rapper-ul a descris relația lor ca fiind strict platonică.

Jennifer Garner & Scott Foley

După ce s-au întâlnit la filmările pentru „Felicity”, actorii s-au căsătorit în anul 2000, iar trei ani mai târziu, Jen și Scott s-au separat.

Sandra Bullock & Matthew McConaughey

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut după ce au jucat împreună în producția „A Time to Kill” și în cele din urmă, actorii au confirmat că formează un cuplu.

Întrebată de Cosmopolitan, în 2003, cum au reușit să rămână prieteni, Sandra a spus: „Amândoi am lucrat la asta. Există un mare respect și dragoste. Mă simt foarte protejată de Matthew. Indiferent unde se află în viața lui sau unde sunt eu – el ar putea fi căsătorit –  știu că vom rămâne apropiați”.

Tom Cruise & Penelope Cruz

Filmul „Vanilla Sky” i-a adus pe cei doi împreună și au rămas așa timp de trei ani.

Nicole Kidman & Lenny Kravitz

Artistul și actrița și-au anulat logodna în 2003, dar universul i-a readus împreună, odată cu rolul lui Nicole Kidman din serialul „Big Little Lies”, în care aceasta a jucat alături de fiica lui Lenny Kravitz, Zoë Kravitz.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.