Kiss Music News

Lidia Buble aduce atmosfera caliente și lansează „La Luna" alături de Jay Maly și Costi

Ascultă acum noua piesă „La Luna” și pregătește-te pentru vară cu un clip hot!

Lidia Buble mai face un pas către publicul internațional și colaborează pentru prima oară cu Jay Maly și Costi pentru „La Luna” –  un single cu vibe latino, pentru cei cu „sangre caliente".

Compusă de Jay Maly și Costi, „La Luna” este o piesă despre o poveste de iubire, alimentată de speranțe și vegheată de lună. Clip-ul, în regia lui Alex Ceaușu, completează perfect prin mood-ul pasional cubanez și dezvăluie o Lidia sexy, glamorous, cu mișcări provocatoare.

Jay Maly este rapperul care a devenit vocea proeminentă a hip hop-ului cubanez cu melodii precum „Dile a el", „Dime" și „Esta Noche". De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu nume precum Gente de Zona, Darian Alvarez, El Chacal și Keylor.

La rândul său, Costi a făcut parte din mai multe proiecte muzicale, iar în 2012 a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame". Până în prezent, el a lansat o serie hit-uri internaționale și a colaborat cu artiști de renume precum Mohombi, Faydee sau Shaggy.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.