Cool Stuff

Vești bune pentru fanii Twilight. Scriitoarea Stephenie Meyer va lansa un nou roman despre vampirul Edward Cullen

Povestea „Twilight” continuă! Vampirii tăi preferați revin într-un nou roman semnat de Stephenie Meyer.

În 2005, Stephenie Meyer publica primul roman din seria „Twilight”, care prezenta povestea unei tinere de liceu, care se îndrăgostește de un vampir chipeș și misterios.

După publicarea primului volum, au mai urmat alte patru cărți, fiecare având și o ecranizare. Primul film „Twilight” a apărut în 2008, avându-i ca protagoniști pe Kristen Stewart și Robert Pattinson, iar apoi au urmat alte 4 filme, în care i-am urmărit cu sufletul la gură pe cei doi actori, care formau la acea vreme și un cuplu în viața reală.

După 12 ani de la lansarea ultimului volum, Stephenie Meyer revine cu încă un roman dedicat vampirului  Edward Cullen. Cartea se numește „Midnight Sun”, și este un prequel al celorlalte patru volume, povestea fiind spusă din perspectiva lui Edward.

Sunt foarte încântată să vă anunț că voi lansa în sfârșit cartea Midnight Sun, pe 4 august. Știu că este o perioadă nebună și nu eram sigură că acum este ocazia potrivită pentru a lansa această carte, dar știu că o așteptați de foarte multă vreme și nu mi s-a părut corect să mai aștept”, a spus Stephenie Meyer.

Meyer a început să scrie romanul „Midnight Sun”, în urmă cu mulți ani, dar s-a oprit în 2008, după ce 12 capitole au fost publicate online de hackeri. Chiar dacă prima parte a romanului a fost disponibilă online, fanii au sperat în toți acești ani că vor avea ocazia de a citi întreaga carte.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.