NEWS

Filmările pentru „Tânăr şi neliniştit”, întrerupte pentru prima dată în 50 de ani!

Serialul „Tânăr și neliniștit” a fost lansat în 1973 și este încă în producție!

Pandemia de coronavirus a afectat până și serialul „Tânăr şi neliniştit”. Astfel, filmările celebrului serial de televiziune au fost suspendate, pentru prima dată în 50 de ani de la lansare.

La finalul anului trecut, longeviva producție a revenit și în România, după patru ani de absență. Așadar, daca vrei să vezi cum au îmbătrânit personajele tale preferate, le poți urmări în fiecare zi, de la ora 16:00, pe PRO 2.

Din fericire, decizia din Statele Unite nu va afecta însă difuzările din România, deoarece la noi sunt date episoade din sezonul 23, difuzat în SUA în anul 2010.  

Actorul Greg Rikaart, testat pozitiv pentru coronavirus

Actorul Greg Rikaart, interpretul lui Kevin Fisher în serialul „Tânăr și neliniștit', a fost testat pozitiv pentru coronavirus, potrivit Pagesix. Actorul a făcut anunțul pe contul său de Instagram la finalul lunii martie.

„Sunt un bărbat sănătos, în vârstă de 43 de ani, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă corect și face exerciții fizice în mod regulat, iar aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea. În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a tușit un pic, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți s-au recuperat, dar starea sănătății mele s-a deteriorate”, a scris acesta

„Tânăr şi neliniştit” („The Young and the Restless”), lansat în anul 1973, a fost difuzat pentru prima dată în România în 1996, la PRO TV.  În 2014, acesta a fost mutat pe Acasă TV și un an mai târziu, Pro TV a decis să renunţe la difuzarea serialului în ţara noastră, după aproape 20 ani, notează paginadeseriale.ro. Și anul trecut a revenit!

Serialul este încă în producţie şi a depăşit 11.500 de episode, iar CBS a anunţat că filmările vor continua până în 2024.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.