Cool Stuff

Sicilia va plăti o parte din vacanța turiștilor care vor să o viziteze la toamnă!

Sicilia va plăti jumătate din biletul de avion și o treime din cazare pentru turiștii care vor să o viziteze.

Turismul se numără, cu siguranță, printre cele mai afectate industrii în acest an, iar țările din sudul Europei suferă din cauza crizei create de pandemia de coronavirus. Totuși, Sicilia se gândește deja la renașterea acestui sector și face eforturi pentru a atrage turiști.

Astfel, autorităţile din Sicilia au anunţat că vor acoperi o parte din costurile de vacanţă ale celor care o vor vizita. Insula italiană va suporta jumătate din costurile de zbor și o treime din cheltuielile hoteliere ale turiștilor.

De asemenea, aceștia pot primi bilete gratuite la muzee şi situri arheologice. Voucherele vor fi disponibile pe site-ul Visit Sicily imediat ce țara își va redeschide granițele.

Din 10 martie, Sicilia a pierdut până la un miliard de dolari din cauza anulării rezervărilor din turism.

Începând de ieri, 4 mai, Italia a revenit la stadiul doi de izolare, urmând să fie redeschise parcurile şi grădinile publice. Restaurantele se vor deschide, dar doar pentru livrări, iar măştile medicale şi distanţarea socială rămân obligatorii.

Procesul de relaxare va continua cu muzeele, bibliotecile şi magazinele care s-ar putea redeschide după data de 18 mai, însă școlile rămân închise până în septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.