Kiss Music News

VIDEO | Uite cum arată casa lui MALUMA! Artistul are un lift și un cinematograf în vila sa

Maluma s-a gândit să ne facă un tur virtual al casei sale din Medellin.

În această perioadă în care cu toții trebuie să stăm acasă, pentru a ne proteja de coronavirus, celebrul artist Maluma s-a gândit să ne facă un tur virtual al casei sale din Medellin. Artistul columbian a acceptat să își prezinte casa în cadrul unui reportaj realizat de Architectural Digest, iar în imaginile obținute, putem să vedem cum arată sufrageria lui Maluma, dar și grădina sa.

Suntem în casa mea din Medellin. Acesta este sanctuarul meu și sper să vă placă. Eu mă bucur mult de el, ,mai ales în această perioadă de carantină. Am petrecut atât de mult timp aici, așa că haideți să vă bucurați de liniște, alături de mine”, spune Maluma, la începutul reportajului.

Maluma a dezvăluit că locuiește în vila respectivă de 3 ani, și că a construit-o în așa fel încât să se poată bucura cât mai mult de frumusețea naturii. Vila are ferestre largi, care pornesc din podea, așa că artistul își poate admira grădina, în toate splendoarea ei. De asemenea, vila are și un balcon superb, de unde poți admira o priveliște de vis.

Îmi fac o cafea, ies afară și mă minunez de ceea ce văd. Uitați-vă și voi… numai verdeață peste tot!”, a spus artistul columbian.

De asemenea, vila artistului este dotată cu un lift, o bucătărie, o sală de sport, o piscină și un mini-cinematograf.  Iar casa este decorată cu o mulțime de sculpturi, tablouri, perne și plante.

Rutina mea este super simplă. Nu sunt o persoană complicată… Iau liftul, cobor la parter, îi salut pe cei care sunt în sufragerie (care acum este goală), mă duc în bucătărie și îi rog pe bucătar să îmi pregătească ceva, iar eu îmi fac o cafea între timp”, a spus Maluma.

Artistul iubește cafeaua atât de mult, încât acesta deține și o colecție amuzantă de căni. Toate sunt personalizate cu fotografii ale familiei sale sau cu cățeii săi.

Am câteva căni mai scumpe, dar preferatele mele sunt astea: am o cană cu o poză de-a surorii mele și cu primul meu câine, mai am o cană cu prima literă a numelui meu, mai am una cu o fotografie de-a mamei și încă una cu poza tatălui meu”, a dezvăluit Maluma.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.