Cool Stuff

FOTO | Tom Hardy, transformare uimitoare pentru rolul lui Al Capone. Actorul este de nerecunoscut!

Tom Hardy este de nerecunoscut în rolul personajului principal din filmul biografic, „CAPONE”!

Tom Hardy demonstrează, încă o dată, că este regele transformărilor! După nominalizarea la Oscar pentru personajul din „The Revenant” și imaginea din filmul „Venom”, actorul s-a transformat complet pentru cel mai recent rol.

Tom Hardy este de nerecunocut într-o imagine surprinsă de fotograful Greg Williams, interpretând un Al Capone în vârstă, în noul film biografic. Fotograful a dezvăluit noul look al actorului printr-o postare pe contul lui de Instagram, iar fanii au rămas fără cuvinte.

Ochii lui Hardy strălucesc în spatele unei fețe pline de machiaj cu multe riduri și cicatrici, iar look-ul celui mai de temut gangster este completat perfect cu un trabuc.

În aprilie, Trank a lansat și primul trailer pentru productia „CAPONE”, un film biografic, care spune povestea ultimilor ani de viață ai faimosului gangster american. Înainte de moartea sa în 1947, Capone a devenit cunoscut în toată lumea pentru crimele sale din perioada Prohibiției, iar filmul - denumit anterior „Fonzo” – pune accentul asupra „poveștii nespuse”.

Alături de Tom Hardy, în noua producție mai joacă Matt Dillon, Kyle MacLachlan și Linda Cardellini, care o interpretează pe soția lui Capone, Mae.

Urmărește aici primul trailer al filmului „CAPONE”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.