NEWS

VIDEO | Imagini adorabile de la prima aniversare a lui Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Archie, fiul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a împlinit 1 an!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a împlinit 1 an! Părinții lui au respectat tradiția și au publicat o fotografie adorabilă cu Archie cu ocazia zilei lui de naștere.

Mai mult, ducii de Sussex și-au surprins fanii cu un video inedit cu fiul lor. În clip, Meghan îi citește lui Archie din cartea lui preferată, „Duck! Rabbit!”. Filmarea a fost făcută de Harry, în noua casă din Los Angeles, unde cei trei s-au mutat de curând.

Clipul a fost realizat pentru campania „Save the Stories”, menită să ajute copii afectați de criza provocată de COVID-19. 

„Meghan, Ducesa de Sussex, îi citește Duck! Rabitt! fiului ei, Archie, cu ocazia zilei sale de naștere. La mulți ani, Archie! Îți mulțumim, Meghan, că ne ajuți să strângem fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de coronavirus, citind Duck! Rabbit!”, au transmis reprezentanții ONG-ului Salvați Copiii.

Conform unei declarații de presă, „Chiar dacă aceștia sărbătoresc aniversarea lui Archie în aceste momente, ei continuă să îi facă pe restul conștienți cu privire la nevoia urgentă de a pune la dispoziție hrană și resurse de învățare milioanelor de copii”.

Recent, ducii de Suessex au dezvăluit că urmează să lanseze o nouă organizație non-profit, numită Archewell. De asemena, la începutul acestei luni, cei doi s-au mutat din Canada în Los Angeles, înainte ca zborurile să fie interzise din cauza pandemiei de coronavirus. 

„Ca noi toți, și ei se adaptează distanțării sociale, luându-și măsuri de precauție pentru a fi în siguranță. Sunt sigur că Archie se bucură de soarele din California”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.