NEWS

Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit, după aproape doi ani de relație!

Cara Delevingne și Ashley Benson și-au petrecut perioada de izolare separat.

Ca și cum 2020 nu putea să meargă mai rău, tocmai aflăm că modelul Cara Delevingne și actrița Ashley Benson s-au despărțit. Se pare că cele două și-au spus „adio!” la începutul lunii aprilie și ulterior, au stat în izolare separat.

Totuși, potrivit E!News, Cara se bucură de libertate și și-a petrecut ultima perioadă împreună cu prietenele ei printre care și surorile Margaret și Rainey Qualley, dar și Kaia Gerber.

„Cara și Ashley au avut întotdeauna momente bune și mai puțin bune, dar acum s-a terminat. Relația lor nu a mai mers”, a declarat o sursă pentru People. Pănă acum, nici una dintre cele două nu a confirmat sau infirmat informațiile.

Cu toate acestea, nu este prima dată când circulă zvonuri despre despărțirea celor două. În luna decembrie a anului trecut, modelul a postat pe contul ei de Twitter un mesaj în care spunea simplu: „Eu și Ashley ne-am despărțit”. Acesta a fost sters imediat, iar fanii au crezut că i-a fost spart contul.

Au trecut aproape doi ani de când vedetele au început iasă împreună și un an de când și-au recunoscut public relația. Cara a fost cea care a confirmat că formează un cuplu cu actrița din „Pretty Little Liars”, în iunie 2019, chiar înainte de Gala TrevorLIVE.

La acel moment, ea a postat pe Instagram un clip în care se sărutau, cu ocazia aniversării lor de un an și în onoarea împlinirii a 50 de ani de la „Stonewall Riots” – revolta din New York, care marchează începutul luptei pentru drepturile LGBT.

De asemenea, modelul i-a mulțumit iubitei sale atunci când a acceptat premiul oferit de organizația non-profit The Trevor Project, în cadrul aceluiași eveniment. „Mai am de mulțumit și unei altei femei foarte speciale și voi știți la cine mă refer. Ea este una dintre persoanele care m-au ajutat să mă iubesc pe mine când am avut cea mai mare nevoie și chiar am avut nevoie de asta. Mi-a arătat ce este iubirea adevărată și cum să o accept, ceea ce este mult mai greu decât credeam”, a spus aceasta.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.