Kiss Music News

JO lansează „Noapte polară", o piesă puternică, pentru suflete rănite

JO lansează „Noapte polară", o piesă sensibilă, pentru cei care au rămas cu gândul la o iubire mai veche

JO lansează „Noapte polară", o piesă sensibilă, pentru cei care au rămas cu gândul la o iubire mai veche. Se spune că dragostea adevărată o întâlnești doar o singură dată în viață, iar dacă întâlnirea are loc la momentul nepotrivit, inima îngheață și rămâne legată pentru totdeauna de o poveste de iubire incompletă.
 
Chiar dacă de mai bine de doi ani JO trăiește o frumoasă poveste de dragoste care o împlinește pe deplin și nu a mai întâlnit de mult timp o „Noapte polară", piesa i se potrivește perfect artistei. JO este alături de toți cei care au fost dezamăgiți și al căror suflet a fost uitat.

Cred că toți am trecut la un moment dat prin «noaptea polară» a inimii și am simțit și părțile reci ale iubirii. Important e sa învățam din toate greșelile, atât ale noastre, cât și ale altora, să căutam oamenii potriviți și drumul către Soare", spune artista.
 
Cunoscută în industria muzicală românească pentru piesele frumoase pe care le lansează, „Noapte polară" nu se dezice de această rețetă de succes pe care o aplică JO. 
 
”Noapte polară” s-a născut în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat mai mulți compozitori și producători, oameni foarte talentați, muncitori și inspiraționali. Ideea de ”Noapte polară” i-a inspirat pe băieți si au transformat-o într-o metaforă în jurul căreia au creat piesa. Mi-aș dori ca single-ul acesta să fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin ”noaptea polară”, să le miște, să le determine să descopere răsăritul", adaugă JO. 
 
Single-ul este însoțit de un videoclip cinematografic, ce aduce un plus de emoție, prin luminile nefirești care se aprind în absența soarelui. Pentru clip, artista a colaborat pentru prima oară cu NGM: „Am fost foarte încântată, mi s-au părut foarte profi și m-am simțit foarte bine. Cred că cel mai greu lucru a fost să stau toată ziua cu picioarele în apa foarte rece, însă echipa extraordinară a fost întotdeauna acolo pentru mine și m-a făcut să mă simt răsfățată. Abia aștept să lucrez din nou cu baietii", povestește JO.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.