Cool Stuff

VIRAL | Un băiețel în vârstă de cinci ani a plecat cu mașina părinților să își cumpere un Lamborghini. Cum au reacționat polițiștii!

Deși a fost pedepsit, visul celui mic a devenit realitate!

Încă de mici, băieții visează la mașina ideală, însă atunci când ai cinci ani trebuie să te mulțumești doar cu una de jucărie. Însă jucăriile nu i-au fost de ajuns unui băiețel din Utah, care a furat mașina părinților și a plecat să își cumpere mașina visurilor sale.

La începutul acestei săptămâni, Adrian Zamarripa a fost oprit pe autostrada din Utah după ce polițiștii au observat o mașină care se deplasa cu mult sub viteza legală. La început, polițiștii credeau că soferul se confruntă cu o urgeță, însă aceștia au fost surprinși când l-au descoperit la volanul mașinii pe micuțul Adrian.

Fiind întrebat de poliști ce s-a întâmplat, copilul a recunoscut că a plănuit să folosească mașina părinților săi și cei 3 dolari din portofel pentru a merge în California, de unde urma să își cumpere un Lamborghini.

Evident că echipajul a pus capăt planurilor lui Adrian, așa că cel mic s-a întors acasă și a fost pedepsit de părinți. „Înțelege că a făcut ceva greșit. Știe că nu trebuie să mai facă asta din nou. Și-a învățat lecția”, a declarat sora lui mai mare pentru CNN.

Totuși, o parte din visul lui a devenit realitate! După ce a auzit povestea lui Adrian, un om de afaceri din zonă și-a luat Lamborghini-ul și a condus până la casa celui mic. Acesta l-a invitat pe băiețel și pe sora lui mai mare la o plimbare în jurul blocului cu mașina sa de lux.

Se pare că Adrian este foarte pasionat de această marcă și își petrece ore în șir, urmărind clip-uri pe Youtube, dar până acum nu a avut șansă să se plimbe cu o mașină de acest tip. Deci, este de înțeles entuziasmului lui!

„A avut curajul să meargă după ce și-a dorit. Nu avea abilitățile necesare, să nu mai vorbim de înălțimea potrivită pentru a conduce un vehicul, dar s-a descurcat. Poate că este pedepsit, poate că are anumite lucruri de învățat. Pot înțelege asta. În același timp, m-am gândit că ar fi foarte fain să să spui că: „Visele tale nu sunt atât de îndepărtate pe cât crezi tu”, a spus afaceristul Jeremy Neves, într-un interviu acordat pentru Fox 13 News.

FOTO: UNILAD

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.