Cool Stuff

FOTO | Un artist transformă animalele fără adăpost în celebrități pentru a le ajuta să fie adoptate!

Andreas Häggkvist editează fotografiile animalelor din adăposturi pentru a-și găsi mai ușor un stăpân!

Odată cu pandemia de coronavirus, tot mai puține persoane au adoptat animale, iar evenimentele de adopție din întreaga lume au fost anulate din cauza măsurilor de distanțare socială. Nu a mai durat mult și adăposturile au devenit neîncăpătoare pentru animalele de companie.

După ce a aflat toate acestea, un artist suedez, pe nume Andreas Häggkvist, a avut o idee inedita prin care să îi ajute pe prietenii blănoși. El a transformat animalele disponibile pentru adopție în vedete internaționale și ce a ieșit este extrem de amuzant și a avut rezultate.

Queen Elisapet II

Michael Dogson

Clint Eastmeow

El a poveștit că inițial, a început să citească despre beneficiile pe care le au animalele de companie asupra sănătății oamenilor și a descoperit că aceastea pot scădea tensiunea arterială și nivelul de stres. De asemena, persoanele care au câini sau pisici sunt mai puțin deprimate.

Dog Marley

Cleopetra

„Am căutat un unghi bun pentru a aborda acest lucru și când am aflat că putem combate singurătatea și  stresul în timpul izolării sociale salvând o viață, am găsit rezolvarea pe care o căutam”, a spus Andreas.

Meownder Woman

Chowlie Chowplin

„Am contactat un adăpost local și i-am rugat să îmi trimită o poză cu un animale fară stăpân. Am folosit-o apoi și l-am transformat într-un supererou pentru a pomova beneficiile animalelor pentru sănătatea noastră, asemănătoare cu puterile supereroilor. Chiar mi-am dorit să ofer un zâmbet, de a schimba sentimentul din lume, pentru că eu cred cu adevărat că oamenilor le-ar fi de folos puțină veselie în această perioadă”, a adăugat el.

The Dogfather

Meow'ey Quinn

Și se pare că a avut dreptate! După multe săptămâni de carantină și știri negative, o pisică fără adăpost pe nume „Meowzer” îmbrăcată ca „Wonderwoman” era exact ceea ce aveau nevoie oamenii. Așa că imaginea a fost primită foarte bine și distribuită pe rețelele de socializare.

Napawleon

David Meowie

„După aceea, mi-am petrecut toată ziua următoare contactând adăposturi și povestindu-le despre proiectul meu și toată lumea s-a îndrăgostit de ideea „superstarurilor”.

Unora le-au plăcut imaginile atât de mult încât au vrut să le cumpere pentru a le pune în birourile sau în casele lor.

Marilyn Monroar

Elvis Pupsley

Pawdrey Hepburn

Meowther Theresa

The Pawp

Jimi Houndrix

„Știu că nu voi salva toate animalele fără adăpost din lume, făcând acest lucru ... dar, chiar dacă UN NU animal își găsește o casă iubitoare datorită artei mele, a meritat fiecare minut”, a spus artistul.

Alice In Wooferland

Albark Einstein

Furresh Prince

FOTO: Bored Panda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.