Cool Stuff

FOTO | Zece actori din „Harry Potter” care s-au schimbat complet. Cum arată acum!

Ce mai fac acum actorii care au dat viață celor mai tari personaje din Harry Potter!

Filmările pentru seria Harry Potter au durat zece ani, așa că actorii care au apărut în celebrele filme s-au schimbat destul de mult pe parcursul anilor. Mulți dintre ei aveau vârste fragede când au debutat pe marile ecrane, însă acum, majoritatea au 30 de ani, mulți dintre ei având deja propriile lor familii. În schimb, alții s-au remarcat în diferite domenii, renunțând la cariera actoricească. Așa că ne-am gândit să vedem ce mai fac acum actorii care au dat viață celor mai tari personaje din Harry Potter.

10. Josh Herdman

Josh Herdman l-a interpretat pe Gregory Goyle, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Draco Malfoy, în seria Harry Potter. Astăzi, actorul este complet schimbat, având o carieră de succes ca sportiv, fiind un expert în arte marțiale.

9. Evanna Lynch

În seria de filme Harry Potter, Evanna Lynch a interpretat-o pe Luna, un personaj cu totul aparte. Se pare că actrița era pasionată încă de mică de romanele lui J.K Rowling, așa că la vârsta de 11 ani, aceasta i-a scris celebrei autoare o scrisoare, în care i-a povestit că se confruntă cu anorexia și că visul ei cel mai mare este să joace în Harry Potter. Atunci, scriitoarea i-a răspuns tinerei, iar trei ani mai târziu, Rowling a invitat-o pe Evanna la un casting. Evanna a reușit să se remarce printre cei 15.000 de candidați și a obținut rolul Lunei. După ce seria Harry Potter s-a încheiat, Evanna a mai jucat în alte 5 filme, iar de curând, aceasta s-a remarcat pe scena concursului „Dancing With the Stars”.

8. Harry Melling

Deși provine dintr-o familie de actori cunoscuți, Harry Melling nu a mai jucat în niciun alt film, până când a obținut rolul din seria Harry Potter. Apariția sa în Harry Potter a fost extrem de importantă, deoarece după terminarea seriei, actorul a absolvit Academia de Muzică și Teatru din Londra, iar acum este extrem de activ în industria cinematografică din Marea Britanie. De asemenea, actorul s-a schimbat destul de mult și din punct de vedere fizic, slăbind destul de mult.

7. Bonnie Wright

Bonnie Wright a decis să aplice la castingul pentru Harry Potter, după ce fratele ei i-a spus că seamănă cu Ginny, personajul din cărțile lui J.K.Rowling. După seria Harry Potter, actrița a mai jucat în alte 13 filme și și-a lansat și propria companie de film, unde lucrează ca scenarist, regizor și producător.

6. James și Oliver Phelps

Gemenii James și Oliver Phelps și-au făcut debutul în seria Harry Potter, fiind fani ai cărților scrise de J.K Rowling. Mama lor i-a dus la casting și după ce au trecut de cele 6 etape ale audițiilor, aceștia au obținut rolurile. Astăzi, cei doi încă joacă în filme și au apărut împreună în serialul Kingdom.

5. Sean Biggerstaff

În seria Harry Potter, Sean l-a interpretat pe Oliver Wood, căpitanul echipei Gryffindor Quidditch. Tânărul actor jucase alături de Alan Rickman în filmul „The Winter Guest”, așa că acesta l-a recomandat pe Sean pentru rolul lui Oliver.

4. Tom Felton

În film, Tom Felton îl interpretează pe Draco Malfoy, inamicul lui Harry, însă în realitate cei doi actori sunt foarte buni prieteni. De asemenea, Emma Watson a dezvăluit că a fost îndrăgostită în secret de Felton, însă cei doi nu au format niciodată un cuplu. În prezent, actorul încă joacă în filme și a lansat chiar și două albume muzicale.

3. Emma Watson

Spre deosebire de foștii săi colegi, Emma Watson chiar se bucură de succes la Hollywood, ținând cont că a avut câteva apariții notabile în filme precum „Frumoasa și Bestia”, „Little Women” și „The Circle”.

2. Rupert Grint

După încheierea seriei Harry Potter, actorul Rupert Grint a fost destul de ocupat, având proiecte pe bandă rulantă. Acesta a jucat în mai multe seriale britanice, piese de teatru și și-a împrumutat vocea pentru câteva personaje din filme de animație. Rupert Grint a devenit și tătic anul acesta, după ce iubita sa Georgia Groom a născut o fetiță, în luna mai.

1. Daniel Radcliffe

La fel ca Emma Watson, și Daniel Radcliffe a avut destul de multe proiecte la Hollywood, după încheierea seriei Harry Potter. Actorul a jucat în „Victor Frankenstein”, „Now You See Me 2” și în „Imperium”, având câteva apariții și în seriale de succes, precum „The Simpsons” și „BoJack Horseman”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.