Cool Stuff

FOTO | Jamie Dornan, starul din „50 Shades of Grey”, a fost surprins într-o ipostază inedită și a stârnit amuzamentul tuturor

Jamie Dornan din „50 Shades of Grey” și-a schimbat look-ul în timpul carantinei!

Toată lumea îl știe pe Jamie Dornan, drept actorul chipeș de la Hollywood, care a cucerit inimile multor femei cu rolul lui Christian Grey din seria „50 Shades of Grey”. Dar din câte se pare, actorul a apelat la o schimbare de look în timpul carantinei și s-a costumat într-un nou personaj, pentru cele trei fiice ale sale, Dulcie, Elva și Amelia.

Jamie s-a lăsat fotografiat purtând o rochie roșie, o perucă albastră cu două codițe și niște pantofi cu toc, din piele de șarpe. Fotografia a fost realizată de soția sa, care s-a amuzat pe cinste pe seama lui Jamie.

Joaca de-a mă costuma împreună cu ficele mele a luat o mică întorsătură. Faceți cunoștință cu Jenny (cu păr albastru). Este foarte dulce”, a scris actorul în descrierea fotografiei.

La scurt timp după publicarea fotografiei au început și comentariile amuzante, iar câțiva actori l-au tachinat pe Dornan pentru costumația sa.

Joaca de-a mă costuma împreună cu ficele mele = aveam pantofi cu toc pe măsura mea și voiam să mă simt feroce”, a scris Armie Hammer.

De asemenea, și actorul Sam Claffin din filmul „Me Before You” s-a declarat amuzat de postarea lui Jamie Dornan – „Mi-ai făcut Duminica mai frumoasă”.

Actorul din seria „50 Shades of Grey” a vorbit recent într-un interviu acordat lui Jimmy Kimmel, despre dorința sa de a avea mai mulți copii.

O parte din mine simte că ar trebui să tragă linie după asta (referitor la nașterea micuței Amelia)”, a glumit acesta. „Dar, pe de altă parte, simt de parcă am făcut niște copii foarte reușiți. Poate pur și simplu vom continua să facem până când nu se mai poate – desigur, dacă și soția mea este dispusă. Totul ține de ea. Eu mă ocup de partea distractivă”, a spus actorul.

Iar în ceea ce privește cariera sa, Jamie Dornan a jucat recent în filmul „Endings, Beginnings”, alături de actorul român Sebastian Stan și de Shailene Woodley.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.