Cool Stuff

VIRAL | Un american se îmbracă zilnic cât mai ciudat pentru a-și pune soția în ipostaze jenante în fața colegilor de serviciu

Cu siguranță, perioada de izolare ne-a învățat să fim mai creativi!

La fel ca milioane de oameni din întreaga lume, Cara Fields și soțul ei, Matt, au fost nevoiți să lucreze de acasă pentru a opri răspândirea coronavirusului. De asemenea, cuplul își ajută copiii la teme și se confruntă cu aceleași provocări prin care trecem cu toții.

Cara este șeful departamentului de marketing al unei companii din domeniul sănătății animalelor din Indiana. Vorbind despre cum a trecut prin această perioadă, ea a declarat pentru Bored Panda că oricât de mult a încercat să mențină un echilibru între viața personală și cea profesională, totul a scăpat de sub control.

Așadar, Matt a găsit modalitatea perfectă pentru a-i oferi Carei și colegilor ei doza de râs de care aveau nevoie. Ocazional, atunci când soția sa participă la ședințele online, el apare în fundal purtând diferite costume amuzante.

Cara a postat pe contul de LinkedIn o serie de fotografii cu noul hobby al partenerului ei, iar imaginile au devenit rapid virale.

„Întotdeauna i-a plăcut să poarte lucruri ridicole în public pentru a mă stânjeni. Așa că atunci când am transformat sufrageria noastră într-un birou, a văzut ocazia perfectă pentru a mă stânjeni și virtual, în timpul pandemiei”, a declarat aceasta.

La început, soțul ei purta doar lucruri pe care le avea deja, de exemplu, pălăria de cowboy, uneltele de vânătoare sau cămășile hawaiene. Ulterior, lucrurile au escaladat și „prietenii au început să îi trimită costume de Halloween. Mi s-a spus că mai multe costume sunt pe drum!”, a povestit ea.

Colegii mei adoră asta. Este atât de ciudat să vezi o echipă de oameni râzând în timp ce tu prezinți un proiect, iar apoi să realizezi că se întâmplă ceva ridicol în spatele tău”, a adăugat aceasta. „Aproape întotdeauna ei îl văd înaintea mea. Cu siguranță soțul meu i-a ajutat pe oameni să-și amintească să și râdă în această perioadă”, a mai spus ea.

FOTO: Bored Panda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.