Cool Stuff

Zece lucruri pe care probabil nu le știai despre Tom Ellis, protagonistul din serialul „Lucifer”

Tom Ellis ne-a cucerit în rolul lui Lucifer, dar iată zece lucruri pe care probabil nu le știai despre actor!

Chiar dacă scenariștii, regizorii și producătorii sunt cruciali pentru show-urile TV, popularitatea unui program depinde adesea de carisma actorilor. Din fericire, acum există o mulțime de filme și seriale în care aceștia pot experimenta tot felul de roluri. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Tom Ellis, care deși nu este la prima apariție pe micile ecrane, acesta i-a cucerit pe toți cu interpretarea sa pentru rolul lui Lucifer.

Actorul îl joacă pe Lucifer Morningstar în serialul „Lucifer”, iar statura sa impunătoare și privirea pătrunzătoare îl fac perfect pentru acest personaj manipulator și carismatic. Poate acesta este și motivul pentru care „Lucifer” a fost și cel mai popular serial al anului 2019 și continuă să rămână în top.

În plus, Tom a jucat rolul principal și în „Rush”, iar unii și l-ar putea aminti datorită rolului lui Gary din serialul „Miranda”, difuzat de BBC. Cu toate acestea, actorul este încă la începutul carierei de vedetă în SUA. În timp ce mulți îl pot recunoaște prin prisma rolului actual, mulți nu știu cine este actorul cu adevărat, așa că iată zece lucruri pe care ar trebui să le știi despre Tom Ellis.

A fost atras de „Lucifer” datorită scenariului

Deși ne gândeam că Tom a acceptat rolul lui Lucifer datorită expunerii pe care personajul i-o oferă, el a declarat că scenariul a fost cel care l-a cucerit. Actorul a povestit că după ce a citit câteva rânduri din primul episod, a știut că rolul trebuie să fie al lui.

El a declarat că la început l-a atras umorul show-ului și ulterior, i-a plăcut și mai mult datorită perspectivei unice pe care o oferă asupra unui personaj atât de controversat.

A avut o serie de experiențe ciudate cu baseball-ul

După ce a devenit cunoscut în SUA, actorului i s-a propus să aibă prima aruncare într-un meci de baseball al echipei LA Dodgers. Nu numai că acesta a fost onorat, dar a fost și un eveniment marcat de o serie de coincidențe ciudate.

Atunci când a fost întrebat ce număr și-ar dori să aibă pe tricou, actorul a ales cifra 17, la fel ca ziua lui de naștere. Prin urmare, pe tricoul său a scris „Ellis 7”. Coincidența face ca cel care a avut aruncarea câștigătoare să poarte numele de AJ Ellis, cu numărul 17, astfel la final, pe tabela a apărut „Ellis 17”.

Este un muzician talentat

Deși a devenit popular datorită abilităților actoricești, Tom este și un muzician talentat. Înainte de a deveni actor profesionist, el a cântat la horn francez în „City of Sheffield Youth Orchestra”. Ulterior, și regizorul serialului a profitat de talentul său și a inclus în scenariu câteva momente care i-au cerit pe fani.

Actorul și-a înșelat fosta soție

Din păcate, faima obținută a avut și efecte negative. Căsnicia cu actrița britanică, Tamzin Outhwaite, s-a încheiat după ce actorul i-a fost infidel în timp ce se afla în SUA la filmări.

El are trei fiice

Alături de fosta soție, Tom are două fiice pe nume Florence Elsie și Marnie Mae. După divorț, cele două au rămas alături de mama lor în Marea Britanie. De asemenea, el mai are o fiică, pe nume Nora, dintr-o relație anterioară.

Faima i-a crescut și averea

Evident, succesul serialului i-a adus și câteva milioane de dolari în plus. În prezent, valoarea averii sale este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, după ce rolurile lui Lucifer și William Tell Rush i-au adus cele mai mari salarii din carieră. În plus, probabil averea sa va crește în continuare având în vedere popularitatea rolului său actual.

Nunta lui a fost împânzită de vedete

Deși rolurile sale actuale l-au adus în centrul atenției, pentru mulți poate fi surprinzător faptul că la prima sa nuntă au participat vedete precum James McAvoy și Liam Gallagher.

Este foarte bun prieten cu actorul James McAvoy

James McAvoy nu este doar o celebritate care a participat la nunta lui Tom, de fapt, cei doi sunt sunt prieteni foarte buni. Actorii s-au cunoscut în urmă cu mulți ani și au fost colegi la școala de actorie. În cele din urmă, cei doi au devenit atât de buni prieteni încât James a fost cavaler de onoare la prima nuntă a lui Tom. Mai mult, se pare că acesta le-a și făcut cunoștință mirilor.

Este un tip romantic

Nu numai că actorul se simte în largul lui în compania femeilor, ci este și un tip foarte romantic. La prima cerere în căsătorie, el a organziat un adevărat spectacol cu focuri de artificii și tot tacâmul. Acum, actuala soție, Meaghan Oppenheimer, postează adesea pe contul ei de Instagram fotografii cu Tom aducându-i flori și își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

Actorul are o soră geamănă

Probabil, acesta este și motivul pentru care se simte atât de comod în jurul acestora. Mai mult, el a crescut înconjurat de femei, fiind singurul băiat dintre cei patru copii ai familei sale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.