Kiss Music News

Rihanna, cea mai bogată artistă din lume. Cântăreața are o avere uriașă!

Rihanna tocmai intrat în top 5 cei mai bogați muzicieni, devenind cea mai bogată artistă din lume.

Rihanna tocmai a intrat în top 5 cei mai bogați muzicieni, devenind cea mai bogată artistă din lume. La numai 32 de ani, câtăreața are o avere estimată la 468 de milioane de lire sterline, potrivit clasamentului anual publicat de The Sunday Times privind cei mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie.

Artista, care locuiește în prezent la Londra, a surclasat în acest clasament artişti britanici de renume precum Elton John şi Mick Jagger, ocupând locul trei. Pe primul loc s-au clasat Andrew Lloyd Webber şi fostul component al trupei „The Beatles”, Paul McCartney, ambii cu averi identice de 800 de milioane de lire.

Astfel, câștigurile sale au transformat-o nu doar în cea mai bogată artistă din Marea Britanie, ci și din lume. Aceasta a întrecut vedete precum Madonna, care are o avere de 462 de milioane de lire sterline, Celine Dion cu 365 de milioane de lire sterline și Beyonce cu 325 de milioane de lire sterline.

Rihanna a lansat primul său album, „Music of the Sun”, în 2005 și a avut până acum 14 hituri, care au ajuns No. 1 în topuri. Din 2016, ea nu a mai avut niciun album nou, dar a continuat să își mărească averea cu veniturile obținute din celelalte afaceri.

Cântăreața a lansat brandul de produse cosmetice „Fenty Beauty” în septembrie 2017 și linia de lenjerie „Savage X Fenty”, anul următor. De altfel, câştigurile artistei, se datorează în principal firmei sale de produse cosmetice, unde are o participare de 15%, cu acţiuni estimate la 351 milioane de lire sterline.

„Într-un fel ne-a luat pe toţi prin surprindere”, a recunoscut Robert Watts,  responsabil cu întocmirea listei anuale a averilor deținute de artiști. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.