Kiss Music News

Dan Bălan și-ar fi găsit marea dragoste la „Vocea Ucrainei”. Cine este femeia care l-a fermecat!

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, și-ar fi găsit marea dragoste la Vocea Ucrainei, unde este antrenor de două sezoane.

Se pare că Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, și-ar fi găsit marea dragoste la Vocea Ucrainei, unde este antrenor de două sezoane. Artistul ar fi fost surprins de mai multe ori făcând gesturi frumoase pentru colega sa din emisiune, cântăreața Tina Karol, iar fanii și-au dat seama că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie.

Dan i-a făcut adesea complimente Tinei și i-a oferit flori, iar cântăreața a părut mereu încântată de atenția artistului. De asemenea, cei doi au avut și un duet împreună M1 Music Awards, iar chimia dintre ei a fost vizibilă pentru public.

Văzând apropierea dintre cei doi, fanii celor doi artiști au început să își pună întrebări privind relația lor și l-au întrebat pe Dan Bălan dacă are sentimente pentru Tina sau e doar un scenariu bine jucat, pentru promovarea emisiunii.

Spre surprinderea tuturor, Dan Bălan a venit cu un răspuns și i-a lămurit pe fanii curioși – „Pot să vă spun, cu siguranță, un singur lucru: nu exista niciun scenariu!”, a spus artistul, dând de înțeles că o place cu adevărat pe Tina.

De altfel, într-un interviu, Dan Bălan a avut numai cuvinte de laudă la adresa Tinei, spunând că este fermecat de aceasta:

Tina Karol… Ea m-a fermecat. Are o carismă extraordinară. Așa femei ca Tina se întâlnesc extrem de rar. Sunt foarte bucuros că proiectul ne-a dat ocazia să ne cunoaștem unul pe altul mai bine. Anterior, ascultasem câteva piese de-ale Tinei, dar în timpul proiectului am început să o fac mai des. Eu cred că Tina este făcută pentru a dărui oamenilor căldură, sinceritate și motivație”, a spus Dan Bălan.

De curând, Dan Bălan și Tina Karol au lansat și o piesă împreună – „Pomnish”, pe care au interpretat-o live, în premieră, în finala celui de-al zecelea sezon de la „Vocea Ucrainei”. Duetul lor a fost extrem de apreciat de fani, iar clipul cu cei doi a înregistrat peste 7 milioane de vizualizări.

Totuși, niciunul dintre cei doi artiști nu a confirmat o posibilă relație, iar Tina Karol a dat de înțeles într-un interviu că încă nu este pregătită să se recăsătorească. Într-un interviu acordat pentru show-ul „СЛАВА+”, Tina Karol a dezvăluit că fiul ei, Veniamin, este deranjat de zvonurile legate de relația ei cu Dan Bălan.

La un concert recent mi-a zis că nu îi plac aceste glume... cum că eu m-aș căsători cu Dan Bălan. ”De ce susții aceste discuții?”, m-a intrebat el”, a spus Tina.

Moderatorul emisiunii a vrut să știe și părerea Tinei cu privire la aceste zvonuri, iar cântăreața nu a confirmat relația cu Dan Bălan.

Nu susțin aceste discutii în niciun fel. Nimeni nu confirmă nimic. Între cine trebuia să apară chimia la Vocea Ucrainei? Ca doar nu Dima (Monatik) cu Bălan? Nu a fost ideea mea să cântăm în duet, dar ideea cu un singur microfon a fost a mea.

Cine este Tina Karol?

Tina Karol a devenit celebră după ce a reprezentat Ucraina la Eurovision, în 2006, cu piesa „Show Me Your Love”, care s-a clasat pe locul 7. De atunci, artista a devenit un nume cunoscut și îndrăgit în industria muzicală din Ucraina. Din sezonul 3, Tina Karol a devenit antrenor al emisiunii „Vocea Ucrainei”, iar până acum, trei concurenți din echipa sa au câștigat marele trofeu al concursului.

Tina Karol a fost căsătorită în trecut cu producătorul Eugeny Ogir, care a decedat în 2013, la vârsta de 32 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Din acest mariaj, Tina are un fiu, pe nume Veniamin Ogir, care s-a născut în 2008.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.