NEWS

VIDEO | Primul automat cu măşti şi mănuşi de protecţie, deschis la Sibiu. Cum arată și care sunt prețurile!

În curând, vom putea cumpăra măști chirurgicale, mănuși și gel dezinfectant de la automate!

În contextul măsurilor de relaxare și a trecerii la starea de alertă, primul automat cu măşti chirugicale, mănuşi şi gel dezinfectant a fost deschis la Sibiu, în Piaţa Cibin. Acesta este primul din țară, dar urmează să fie instalate și în alte localități și orașe precum Bucureşti, Constanţa sau Suceava.

Preţurile sunt asemănătoare celor din farmacii. În timp ce o mască de protecţie cu 3 straturi costă 3,5 lei, cea de protecţie cu filtru FFP2 se vinde cu 20 lei. De asemenea, sunt disponibile şi două kituri: unul cu o mască şi două perechi de mănuşi, la 5 lei, şi un altul cu două măşti şi patru perechi de mănuşi, care costă 10 lei.

Tot de aici, cei care au nevoie îşi pot cumpăra ochelari de protecţie la 15 lei, precum şi gel dezinfectant la preţul de 10 lei, 40 ml, sau 25 de lei cel de 500 ml. Plata poate fi făcută atât în numerar, cât şi cu cardul, inclusiv carduri contactless.

„Am decis să amplasăm acest prim automat pentru vânzarea echipamentelor de siguranţă în cea mai mare piaţă agro-alimentară din Sibiu pentru că este una din zonele din oraş cu cel mai mare trafic pietonal. Considerăm că este un demers util atât pentru sibienii care merg la cumpărături, cât şi pentru producătorii locali care îşi vând marfa prin intermediul Pieţei Cibin”, au transmis reprezentanţii Visto International, firma care comercializează echipamentele de protecţie, citaţi de o publicație locală.

FOTO: Sibiu Independent

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.