Cool Stuff

Prințul George, gelos pe sora sa mai mică. Iată ce spune Kate Middleton despre conflictele dintre cei doi copii

Prințul George este gelos pe sora sa mai mică, Prințesa Charlotte!

Se pare că și în familiile regale există probleme, iar Kate Middleton știe să facă față oricărei situații, mai ales când vine vorba de cei trei copiii ai săi, care încă au vârste fragede. Ducesa de Cambridge este o mamă extrem de dedicată și încearcă să le ofere copiilor săi cea mai bună educație, însă Prințul George a început deja să îi facă probleme, având o atitudine mai rebelă.

Kate Middleton a povestit recent în emisiunea „This Morning” despre relația dintre copiii săi, dezvăluind că Prințul George este gelos pe sora sa mai mică, Charlotte: „George e foarte supărat pentru că vrea să facă toate proiectele pe care le primeşte Charlotte la şcoala online", a explicat Kate. Ducesa a dat şi un exemplu: „Întotdeauna e mai amuzant să faci un sandviş păianjen decât să studiezi".

Kate Middleton a declarat că îl înțelege pe George și că îi este alături în această perioadă, în care cu toții sunt nevoiți să stea în izolare, pentru a opri răspândirea virusului COVID-19.

Totuși, Prințul George nu ar trebui să fie gelos pe sora, ținând cont că acesta va avea propriul său serial de animație, produs de HBO. Serialul „The Prince” va prezenta povestea familiei regale britanice, spusă din perspectiva Prințului George, iar producătorul este Gary Janetti, creierul din spatele proiectelor „Family Guy” și „Will & Grace”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.