Kiss Music News

G-Eazy are o nouă iubită celebră. În compania cui a fost surprins artistul!

Se pare că Ashley Benson deja a uitat-o pe Cara Delevingne!

La scurt timp după despărțirea de Cara Delevingne, Ashley Benson a fost surprinsă în compania lui G-Eazy și potrivit apropiaților, întâlnirile lor sunt mai mult decât unele între prieteni. Cu toate acestea, „pentru moment, pare doar un flirt”, a declarat aceeași sursă pentru People.

Fanii au început să speculeze o posibilă relație între cei doi, după ce pe Twitter au apărut câteva fotografii în care actrița din „Pretty Little Liars” și rapperul au mers la cumpărături împreună. Mai mult, unii cred că ei și-au petrecut perioada de izolare împreună.

Chiar dacă cei doi nu au comentat încă situația, la scurt timp după ce au apărut primele zvonuri, actrița a apreciat o postare de pe un fan page al ei și al fostei iubite care îi lua apărarea.

„Nu puteți spune că sunt împreună doar datorită unui like și a unor comentarii. Ashley nu mai poate avea prieteni acum? OPRIȚI-VĂ DIN A SPUNE CĂ ASHLEY A ÎNȘELAT! SAU CARA! Au nevoie de prieteni chiar acum mai mult ca oricând!”, se arată în postarea fanului.

De asemenea, vestea vine la scurt timp după ce Ashley și G-Eazy au lansat împreună un cover al piesei „Creep”, de la Radiohead.

Ashley Benson și fosta ei iubită, modelul Cara Delevingne, s-au despărțit la începutul lunii aprilie, după doi ani de relație. Conform apropiaților, cele două nu și-au petrecut perioada de izolare împreună, iar Cara se bucură de libertate acum, și se pare că și Ashley face la fel!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.