Cool Stuff

Joaquin Phoenix, protagonistul din „Joker”, va deveni tată anul acesta

Joaquin Phoenix și Rooney Mara vor deveni părinți anul acesta.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara vor deveni părinți anul acesta. Conform publicației Page Six, logodnica actorului ar fi însărcinată în șase luni, iar de curând a fost fotografiată purtând haine largi.

Reprezentanții celor doi actori nu au oferit nicio declarație privind zvonurile apărute în presă, iar cuplul a fost destul de discret în ultima perioadă. Ultima dată, cei doi au fost văzuți în public la gala Premiilor Oscar, unde au făcut senzație pe covorul roșu.

Cei doi sunt împreună de trei ani, iar anul trecut, aceștia și-au confirmat logodna, după ce Rooney Mara a fost văzută purtând un inel cu diamant, în timpul unui eveniment.

Nu prea le place să iasă în public. Vor doar să stea împreună amândoi. Trăiesc în bula lor”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu, la gala Festivalului de Film de la Cannes, din 2017.

Într-un interviu acordat pentru Vanity Fair, Joaquin Phoenix a dezvăluit că relația lui cu Rooney a început într-un mod ciudat, fiind sigur că partenera sa îl detesta la început. Dar de fapt, actrița a fost prea timidă pentru a-i recunoaște lui Phoenix ce simte pentru el.

E singura fată pe care am căutat-o pe internet. Eram doar prieteni la început, vorbeam pe e-mail”, a spus Joaquin Phoenix, despre iubita sa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.