Kiss Music News

Jay-Z are o fiică secretă. Uite cum arată aceasta și cine este mama ei!

O tânără în vârstă de 29 de ani, pe nume Teasha Macer, a declarat în presa americană că Jay-Z este tatăl ei biologic.

O tânără în vârstă de 29 de ani, pe nume Teasha Macer, a declarat în presa americană că Jay-Z este tatăl ei biologic. Tânăra născută în Cambridge, Maryland, susține că starul este tatăl ei și dorește să facă un test ADN, pentru a dovedi că spune adevărul.

Conform declarațiilor oferite, atât Teasha, cât și mama ei, au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu Jay-Z, însă acesta nu a dorit să discute cu ele, deoarece nu își dorește să fie implicat într-un nou scandal. Mătușa presupusei fiice ar fi fost cea care i-a făcut cunoștință mamei acesteia cu Jay-Z, în urmă cu aproape 30 de ani. Aceștia ar fi fost pe atunci doar buni prieteni, însă prietenia lor s-ar fi transformat într-o relație amoroasă din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

În prezent, mama Teashei suferă de scleroză multiplă, însă toți apropiații acesteia susțin că aceasta le-a povestit toată viața despre adevăratul tată al fiicei sale.

Mătușa tinerei a povestit că au încercat să ia legătura cu Jay-Z, în perioada în care acesta activa în grupul la Roc-a-Fella Records, însă reprezentantul său le-a închis telefonul în nas, iar de atunci nu au mai putut să îl contacteze pe artist.

Totuși, pentru a face povestea cât mai crediblă, Teasha și-a făcut un cont de Instagram – Jayzfirstdaughter, unde va publica mai multe informații. De asemenea, aceasta a postat și o justificare a acțiunilor sale:  „Am tăcut prea mult timp. Urmăriţi-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Crescând, am văzut că scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viaţă. Dar am încercat să fac faţă la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital.”, a publicat aceasta pe reţelele sociale.

Deocamdată reprezentanții lui Jay-Z nu au oferit nicio declarație, însă zvonurile apărute în presă au supărat-o cu siguranță pe Beyonce, care a fost afectată în trecut de infidelitățile soțului său. Cei doi au acceptat să meargă la terapie de cuplu pentru a-și rezolva problemele apărute în relație, iar acum în ultima perioada totul părea să fie în regulă între aceștia. Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în 2008 și au împreună trei copii, pe Blue Ivy, în vârstă de 8 ani, și pe gemenii Rumi & Sir, care au 2 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.