Cool Stuff

Cine este actorul cu cel mai vulgar limbaj în filmele de la Hollywood

Uite cum arată topul actorilor care au avut cele mai vulgare replici în filmele de la Hollywood!

Probabil că l-ai văzut pe Jonah Hill într-o mulțime de comedii americane, însă nu te așteptai ca celebrul actor să apară pe o listă neagră, din cauza limbajului său extrem de vulgar. Conform unui studiu efectuat de BuzzBingo, actorul în vârstă de 36 de ani se află în topul actorilor cu cel mai vulgar limbaj de la Hollywood.

Din câte se pare, Jonah Hill ar fi ajuns în fruntea clasamentului datorită rolului pe care l-a avut în „The Wolf of Wall Street”. Producția s-a clasat pe primul loc în rândul filmelor cu cele mai multe înjurături. Personajul lui Leonardo DiCaprio a avut în scenariu peste 330 de înjurături, în doar 180 de minute, în timp ce personajul lui Jonah Hill a avut peste 370 de expresii vulgare.

Conform studiului efectuat de Buzz Bingo, personajul lui Jonah Hill a înjurat de 376 de ori în filmul „The Wolf of Wall Street”.

Locul trei este ocupat în clasament de actorul Samuel L. Jackson, care este deja celebru la Hollywood pentru personajele sale care au mereu un limbaj vulgar. Studiul a arătat că actorul a avut 300 de înjurături, într-un singur film.

Pe locul patru s-a clasat Adam Sandler, al cărui personaj din filmul „Uncut Gems” a avut 295 de expresii vulgare pe tot parcursul peliculei.

După publicarea clasamentului, Jonah Hill a primit o mulțime de felicitări din partea colegilor de breaslă, care au fost mândri de reușita sa. Seth Rogen, Adam Levine și Rashida Jones s-au numărat printre cei care l-au felicitat pe actor pentru noul titlu obținut.

Iată mai jos cum arată topul actorilor care au avut cele mai multe expresii vulgare într-un singur film:

  1. Jonah Hill
  2. Leonardo DiCaprio
  3. Samuel L. Jackson
  4. Adam Sandler
  5. Al Pacino
  6. Denzel Washington
  7. Billy Bob Thornton
  8. Seth Rogen
  9. Bradley Cooper
  10. Danny McBride

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.