Kiss Music News

VIDEO | Jason Derulo a rămas fără dinții din față în timpul unei provocări de pe Tik Tok!

Jason Derulo a făcut cea mai tare provocare de pe Tik Tok!

Poate că Ziua Păcălelilor a trecut, dar Jason Derulo încă se ține de glume. Aflat în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, el a participat la o mulțime de provocări virale pe Tik Tok și nu putea să o rateze pe aceasta.

Artistul, în vârstă de 30 de ani, a mâncat porumb fiert de pe o bormașină în funcțiune și cum era de așteptat, lucrurile nu s-au încheiat bine. „Hei, ați văzut asta?”, spune el la începutul clip-ului. „Întotdeauna am vrut să încerc”.

El a postat video-ul și pe contul său de Instagram, cu descrierea, „nu încercați asta” și o mulțime de emoji-uri plângând. Spre final, Jason se oprește brusc, privește speriat către cameră și apoi își arată dinții lipsă.

În timp ce unii fani erau foarte îngrijorați, alții s-au gândit că ar putea fi doar o farsă. „Bine că erau fațete dentare, corect?”, a comentat un utilizator pe Instagram. „Nu sunt reali, sper că nu sunt reali”, a scris un alt fan.

Recent, artistul a sărbătorit 20 de milioane de urmăritori pe TikTok și le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături în social media. „Mulțumesc pentru 20 de milioane pentru TikTok", a scris el. De-a lungul perioadei de izolare, Jason a împărtășit totul pe rețelele de socializare de la cele mai îndrăznețe rețete culinare, până la cele mai tari miscări de dans.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.