Kiss Music News

Fiul lui Pink, diagnosticat cu mai multe alergii alimentare după ce s-a vindecat de coronavirus

Pink împărtășeste cu fanii ei de pe Instagram rețete vegane!

Fiul lui Pink, Jameson – în vârstă de trei ani –  se confruntă cu „alergii alimentare destul de grave” în urma infectiei cu COVID-19.

Atât cântăreața, în vârstă de 40 de ani, cât și băiețelul ei au fost testați pozițiv cu noul coronavirus, în urmă cu o lună. Pink a dezvăluit că la începutul acestui an amandoi au avut simptomele specifice și s-au simțit foarte rău.

Chiar dacă acum cei doi s-au vindecat, se pare că testele pentru coronavirus au dezvăluit că mezinului familiei se confruntă cu alergii la mai multe alimente. Într-un videoclip postat pe Instagram, Pink a împărtășit cu fanii săi o „rețetă de prăjitură vegană cu vișine, fără gluten și fără ouă”, folosind cireșe din grădina ei, „pentru că dragul meu băiat, Jamo, are, se pare, alergii alimentare destul de grave. ... pe care am putut să le descoperim în urma unor teste de sânge pe care le-am făcut recent din cauza Covid”.

Testele au arătat că Jameson este alergic la „grâu, lactate și ouă”, ceea ce a determinat-o pe artistă să încerce o serie întreagă de noi rețete. Pentru tarta cu vișine, vedeta a venit cu o idee neobișnuită și pentru blat „Dacă vreți să faceți o crustă, luați niște biscuiți vegani cu graham”.

În plus, ea și-a încurajat fanii să încerce rețeta și  i-a rugat, de asemenea, să-i trimită imaginile cu tarta lor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Yum!

A post shared by P!NK (@pink) on

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.