Cool Stuff

Jason Momoa și Peter Dinklage lucrează la un nou film cu vampiri

Jason Momoa și Peter Dinklage își reunesc forțele pentru un nou film cu vampiri – „Good Bad & Undead”.

După ce au jucat împreună în serialul Game of Thrones, Jason Momoa și Peter Dinklage își reunesc forțele pentru un nou film cu vampiri – „Good Bad & Undead”.

În film, Dinklage îl va interpreta pe celebrul vânător de vampiri, Van Helsing, care ajunge să aibă o relație de prietenie cu un vampirul interpretat de Jason Momoa. În noua poveste, Van Helsing pretinde că l-a prins pe vampirul jucat de Jason Momoa, și că a obținut o sumă frumoasă de bani pentru asta. Însă atunci când celelalte creaturi întunecate află că există o recompensă pusă pe capul celebrului vampir, toată lumea își dorește banii.  

Deocamdată nu a fost confirmată o dată oficială pentru lansarea noului film cu vampiri, însă cel mai probabil acesta va ajunge în cinematografe anul viitor.

Între timp, Zack Synder a confirmat că va produce propria sa versiune de Justice League, în care vor juca Jason Momoa și Henry Cavill. Abia așteptăm să îl revedem pe Jason Momoa în rolul lui Aquaman, însă suntem curioși să îl vedem și în ipostaza de vampir.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.