Cool Stuff

Tom Cruise este în continuare single. Iată care au fost cele șapte femei celebre din viața lui!

Iată o parte din actrițele care au fost cucerite de șarmul lui Tom Cruise!

Tom Cruise este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, având în palmares filme de succes precum „Top Gun”, „Eyes Wide Shut”, „Vanilla Sky” sau „Mission Impossible”. În plus, actorul arată incredibil la 57 de ani, pilotează singur avioane militare și își face singur cascadoriile, în filmele de acțiune. Însă din păcate, Cruise nu stă la fel de bine și la capitolul amoros. Deși a avut o mulțime de iubite și soții celebre, se pare că acesta încă nu și-a găsit sufletul pereche, fiind în continuare singur.

Iată o parte din actrițele care au fost cucerite de șarmul lui Tom Cruise!

Katie Holmes

Tom Cruise și Katie Holmes s-au cunoscut în 2005 și s-au căsătorit un an mai târziu, pe 18 noiembrie 2006. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat decât cinci ani, iar în prezent ambii actori sunt singuri. Aceștia au și o fetiță împreună, pe Suri, în vârstă de 13 ani.

Nicole Kidman

Nicole Kidman și Tom Cruise au format unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, în anii '90. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Days of Thunder, în 1990 și s-au căsătorit în același an. De-a lungul căsniciei lor, cei doi au jucat în trei filme împreună și au adoptat doi copii. Tom Cruise a divorțat de Nicole Kidman, în 2001, în timp ce aceasta era însărcinată, însă din păcate, actrița a pierdut sarcina.

Sofia Vergara

Se pare că Tom Cruise ar fi cucerit-o și pe Sofia Vergara, în 2005, după ce a cunoscut-o la o petrecere organizată de Will Smith. Din păcate, relația celor doi nu a fost una de durată, iar în prezent, actrița este căsătorită cu Joe Manganiello, din serialul „True Blood”.

Cher

Probabil că nu te așteptai la asta, dar Tom Cruise și Cher au fost împreună acum mulți ani! Artista a dezvăluit într-un interviu că a avut o aventură cu actorul, în 1986, în ciuda faptului că între ei era o diferență de 16 ani.

Laura Prepon

Dacă ai urmărit serialele „That 70’s Show” și „Orange Is The New Black”, atunci cu siguranță îți aduci aminte de Laura Prepon. Actrița este de asemenea o adeptă a Bisericii Scientologice, la fel ca Tom Cruise, și din câte se pare, cei doi au fost împreună în 2013.

Penelope Cruz

Cine i-a văzut împreună pe Tom Cruise și Penelope Cruz în filmul „Vanilla Sky” își poate da seama că cei doi actori erau făcuți unul pentru celălalt.  Aceștia au format un cuplu timp de doi ani și erau la un pas de a se căsători. În cele din urmă, Penelope Cruz a devenit soția unui alt actor celebru, Javier Bardem.

Mimi Rogers

Mimi Rogers a fost prima soție a lui Tom Cruise, dar și cea care l-a introdus pe actor în lumea Scientologică. Cei doi s-au căsătorit în 1987 și au divorțat în 1990, când Tom Cruise a cunoscut-o pe Nicole Kidman. Chiar dacă Mimi Rogers era o actriță cunoscută în acea perioadă, aceasta nu a ajuns niciodată să fie la fel de faimoasă precum Kidman sau Holmes.

Pe lângă cele șapte iubite oficiale, Tom Cruise ar fi mai fi pus ochii și pe alte actrițe celebre, care l-au refuzat categoric. Printre acestea se numără și Scarlett Johansson, Jennifer Garner și Jessica Alba.

Scarlett Johansson

După divorțul de Katie Holmes, Biserica Scientologică l-ar fi ajutat pe Tom Cruise să își caute o nouă soție, iar cea mai potrivită ar fi fost Scarlett Johansson. Actrița a dezvăluit că a fost contactată de mai multe ori de Cruise, dar a refuzat să iasă cu el.

Jennifer Garner

După ce s-a despărțit de Penelope Cruz, Tom Cruise a pus ochii pe Jennifer Garner. Actorul i-ar fi tot trimis acesteia mesaje ciudate și chiar i-a dăruit un tigru bengalez, în speranța că o va convinge să iasă cu el. Din păcate, actrița nu a fost interesată de Tom Cruise, fiind la acea vreme într-o relație cu Ben Affleck.

Jessica Alba

După refuzul lui Jennifer Garner, Tom Cruise și-a îndreptat atenția către Jessica Alba. Din câte se pare, actorul ar fi fost interesat de aceasta, deoarece Biserica Scientologică își dăduse acordul în privința ei. Însă într-un interviu mai vechi, Jessica Alba a declarat că nu a acceptat să iasă cu Tom Cruise, deoarece nu își dorea un boost în carieră, pe seama unui soț celebru.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.