NEWS

FOTO | Un polițist britanic a fost concediat după ce a mâncat șapte porții de mic dejun!

Ofițerul Jamie Larman a încălcat regulile și a fost sancționat!

Un ofițer britanic a fost scos pe viață din Poliție, după ce a mâncat șapte porții de mic dejun. Jamie Larman lua masa la un centru de instruire din apropiere de Reading, Berkshire, deși știa că nu are voie să facă acest lucru.

Se pare că ofițerii și personalul din cadrul unității se pot înscrie pentru a mânca la cantină, doar dacă stau la mai mult de 20 de mile distanță de bază și primesc mese gratuite. În același timp, cei care locuiesc mai aproape trebuie să plătească pentru mâncarea lor.

Jamie Larman nu îndeplinea această condiție și deși știa regulile, el a profitat de mesele gratuite. La audieri, fostul ofițer a afirmat că a luat masa la cantină pentru că își dorea să se împrietenească mai bine cu noii săi colegi.

Astfel, bărbatul a fost concediat după doar două săptămâni, când s-a descoperit că fusese de șapte ori la masă, la micul dejun, fără să aibă acest drept. Documentele au arătat că fostul ofițer a primit un avertisment anul trecut, când a fost prins că a luat mâncare înaintea unui antrenament.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.