NEWS

FOTO | Dragoste în carantină. Cum au arătat cele mai tari nunți din perioada pandemiei!

Cele mai creative nunți din perioada pandemiei de coronvirus!

Nunta este unul dintre cele mai planificate evenimente. De la rochia de mireasă până la locul invitaților în sală, totul este pus la punct și trebuie să funcționeze perfect. Asta dacă nu vorbim despre pandemia de coronavirus!

Carantina a adus cu siguranță o mulțime de schimbări în cazul viitorilor miri care urmau să spună „DA!” în fața altarului. Fără permisiunea de a se săruta și fiind nevoiți să stea la distanță unul de celălalt, o mulțime de îndăgostiți și-au anulat nunta pentru a se respecta măsurile de distanțare socială.

Au existat însă și excepții! Cei mai creativi s-au adaptat rapid situației, au schimbat planurile și au  organizat unele dintre cele mai inedite nunți din perioada pandemiei de coronavirus. Iată câteva exemple care demonstrează că dragostea învinge indiferent de haosul din jurul nostru!

„Astăzi ar fi trebuit să ne căsătorim, dar în loc de asta...”

„Poză făcută de la balconul meu. Am auzit frumoasa vostră ceremonie când am ieșit pe geam”.


Nuntă de carantină în San Francisco

The Knot, platforma care se ocupă cu organziarea de astfel de evenimente, a raportat că Statele Unite au avut 450.000 de nunți programate pentru martie, aprilie și mai 2020. Kristen Maxwell-Cooper, redactorul șef al The Knot, a declarat pentru Al Jazeera că, chiar dacă doar 4% dintre cupluri decid să își anuleze ceremoniile, mai degrabă decât să le amâne, acesta va afecta marii vânzători din industrie.

„Nunta noastră a fost anulată din cauza COVID-19. Ieri, fiul meu m-a condus la altarul pe care l-am creat acasă”.

„Prietenii mei nu s-au lăsat intimidați de corona, s-au spălat pe mâini, s-au căsătorit și au transmis totul live pentru a sărbători împreună”.

„Când nunta rezidenților a fost anulată de Covid-19, faci tot ce poți pentru a organiza o ceremonie în spital”.

„Eu și logodnica mea am anulat nunta din cauza COVID-19, așa că cei mai buni prieteni ai noștri ne-au oferit o nuntă surpriză”.

Totuși, IBISWorld a ajuns la concluzia că, deși se preconizează o scădere a veniturilor pentru industria nunților în acest an, la începutul perioadei, se așteaptă ca veniturile să crească deoarece operatorii vor găzdui atât nunți noi, cât și pe cele amânate.

„Astăzi este aniversarea noastră de o lună de la nuntă! În fotografie este buchetul uimitor făcut de mama mea din hârtie igienică”.

„Un vecin anonim din clădire a făcut asta pentru noi! Am fost emoționati de toți cei care au creat torturi de casă, decorațiuni, flori și băuturi pentru a sărbători alături de noi”.

 „Când pandemia îți ruinează nunta, găsești o plajă și improvizezi”.

„Nunta noastră trebuia să aibă loc astăzi, dar a fost amânată din cauza coronavirusului. Ne-am dorit să o facem în jocul nostru preferat”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.