Kiss Music News

Brian May, chitaristul trupei Queen, a suferit un infarct. Cum se simte acum artistul!

Cum se simte acum chitaristul trupei Queen.

Brian May, chitaristul  trupei Queen, a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a suferit un infarct. De asemenea, artistul britanic a suferit și o ruptură musculară, care s-a produs în timp ce se ocupa cu grădinăritul. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, chitaristul în vârstă de 72 de ani a declarat că în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta le-a povestit fanilor că a avut dureri groaznice de spate, din cauza unor probleme ale coloanei vertebrale, după 50 de ani de alergat cu chitara pe umăr.

„În contextul poveștii cu durerea de spate, am avut și un mic atac de cord. Spun mic pentru că nu m-a afectat foarte tare” a mărturisit el.

May a povestit că a simțit dureri nivelul pieptului timp de aproximativ 40 de minute și amorțeală în mâini. El a realizat rapid ce se întâmplă, a chemat medicul și a fost dus la spital pentru teste. În urma examinării, chitaristului i-au fost montate trei stenturi şi acum spune că se simte mai bine.

„Am ieşit cu o inimă care este puternică acum, aşadar cred că sunt în formă bună pentru un timp”.

Se pare că problemele de sănătate l-au luat prin surprindere pe chitaristul britanic care era convins că este sănătos. Pe lângă concerte, el se meține în formă mergând cu bicicleta și mâncând sănătos.

„Credeam că sunt un tip foarte sănătos. Dar am avut trei artere congestionate şi a existat pericolul de blocare a sângelui către inimă. Toată lumea îmi spunea că am o tensiune bună, un puls bun. Şi mă menţin în formă, merg cu bicicleta, mănânc bine, fără prea multe grăsimi”, a adăugat artistul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.