Kiss Music News

Eminem și-a publicat numărul de telefon pe internet și așteaptă să îl suni!

Celebrul rapper și-a publicat numărul de telefon pe Twitter și și-a rugat fanii să îi trimită mesaje.

Se pare că Eminem chiar se plictisește în izolarea la domiciliu. Celebrul rapper și-a publicat numărul de telefon pe Twitter și și-a rugat fanii să îi trimită mesaje.

Artistul a publicat pe Twitter un vers din piesa „Stan”, Dear Stan, I meant to write you sooner, but I just been busy” text ill hit you back - 313-666-7440, alături de un clip video care cuprindea un fragment din celebrul hit.  Așa că dacă ai întrebări pentru Eminem, e momentul să profiți de acest moment și să îi trimiți un mesaj rapperului american.

Între timp, Eminem a revenit cu o nouă postare, anunțându-și fanii că va răspunde la o sesiune live de întrebări, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea albumului „The Marshall Mather LP”. Artistul va fi online la ora 3PM ET, în Statele Unite, iar cei care vor să intre în contact cu el, au la dispoziție următorul număr de telefon: 313-666-7440.

Postarea artistului are legătura cu petrecerea pe care Eminem o va găzdui astăzi, în direct pe Spotify, pentru aniversarea celui de-al treilea album al său „The Marshall Mather LP”, pe care se află single-urile „The Real Slim Shady“, „Stan“, „The Way I Am“ şi „Bitch Please II. Anul acesta se împlinesc două decenii de la apariţia discului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.