Kiss Music News

The Weeknd a uitat-o pe Bella Hadid și a pus ochii pe o actriță mai în vârstă decât el

The Weeknd a pus ochii pe o actriță celebră, mai în vârstă decât el!

După ce a cucerit internetul cu #PillowChallenge, The i aprecieri din partea multor celebrități. Actrița a postat un „throwback”, din 1994, de la filmările peliculei The Flintstones, în care a interpretat rolul lui Sharon Stone. Acest film s-a bucurat de un mare succes în acea perioadă și a ajutat-o pe Halle Berry să devină celebră în anii '90. În imaginea publicată, Halle Berry apare cu părul tuns scurt, purtând o rochie cu animal print și un colier voluminos.

Ulterior, postarea actriței a fost apreciată de o mulțime de celebrități, iar printre acestea s-a numărat și The Weeknd, care a comentat cu un emoticon în formă de flacără. Halle Berry i-a răspuns acestuia, folosind trei inimi negre și două mâini care se roagă. La prima vedere, interacțiunea dintre cei doi poate părea un mic flirt în mediul online.

Totuși, Halle Berry este cunoscută pentru comentariile sale, după ce în urmă cu câteva luni i-ar fi lăsat un mesaj intepretabil, DJ-ului D-Nice, cu ocazia unei petreceri virtuale la care acesta mixa. Berry a comentat atunci „aș putea sta aici toată noaptea” cu un emoji în formă de inimă mov, iar fanii au început repede să speculeze și să lase în comentarii hashtag-ul „#berrynice”. Ulterior, DJ-ul D-Nice a clarificat zvonurile și a confirmat că între el și Berry este doar o relație de prietenie: „Știți ceva, pur și simplu ne distram și noi. Halle îmi este prietenă și ne distram și noi puțin cu asta, ar putea fi un flirt micuț, dar nimic serios. Pur și simplu ne distrăm și noi”.

Într-un interviu recent, Halle Berry a declarat că este singură de trei ani, și că se bucură de această perioadă din viața ei.

The Weeknd este de asemenea singur, după ce s-a despărțit anul trecut de iubita sa, Bella Hadid. De atunci, artistul nu a mai fost cuplat cu nimeni și s-a concentrat asupra noului său album, pe care urmează să îl promoveze printr-un turneu internațional.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.