Cool Stuff

FOTO | Mila Kunis și Ashton Kutcher se mută! Cum arată vila pentru care actorii cer 14 milioane de dolari

Mila Kunis și Ashton Kutcher își vând casa din Beverly Hills.

Se pare că Mila Kunis și Ashton Kutcher trec la alt nivel și își vând casa din Beverly Hills! Potrivit Variety, actorii și-ar dori să obțină 14 milioane de dolari pe proprietatea în care și-au petrecut ultimii șase ani.

Situată într-o zonă privată din Hidden Valley, împânzită de vedete, casa cu cinci dormitoare și cinci băi este perfectă pentru o familie numeroasă. De asemenea, locuința este deja pregătită pentru cele mai tari fotografii de Instagram.

Și curtea este demnă de invidiat. Acolo se află o piscină în stil lagună, un spa, o grotă, un bar și o bucătărie în aer liber pentru serile de vară alături de prieteni.

Potriviti informațiilor, protagoniștii serialului „That '70s Show” ar fi plătit 10,2 milioane de dolari pentru această proprietate în 2014.

Locuința lui Ashton și a Milei din Beverly Hills poate fi a ta pentru suma exactă de 13995.000 de dolari. Totuși, la acest preț, așteaptă-te doar la cele mai luxoase imbunătățiri, precum o podea din lemn de stejar, modele lucrate manual și uși în stil franțuzesc.

Bucătăria spațioasă și mobila masivă este cu siguranță un punct de interes pentru potențialii cumpărători cu un gust rafinat.

Acesta este unul de cinci dormitoare ale locuinței care se întinde pe 7.300 de metri pătrați. Fiecare dormitor este dotat cu un dulap și are baie proprie.

Și un dormitor de vis pentu orice copil!

Sau o cameră întreagă pentru depozitat vinuri, cu temperatură controlată.

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.