Cool Stuff

Nina Dobrev are un nou iubit. Iată primele fotografii cu cei doi!

Nina Dobrev are un nou iubit, pe care l-a prezentat deja fanilor săi de pe Instagram.

Nina Dobrev are un nou iubit, pe care l-a prezentat deja fanilor săi de pe Instagram. Se pare că actrița din serialul „The Vampire Diaries” formează un cuplu cu Shawn White, un celebru sportiv american.

Actrița a publicat o fotografie pe Instagram, în care aceasta se pregătește să îl tundă pe iubitul ei. „Voi adăuga în CV încă ceva: frizeriță!”, a scris Nina Dobrev, în descrierea fotografiei pe care a publicat-o pe Instagram.

Hairstylistul meu nu a vrut să mă tundă, dar ea a vrut…” a scris Shawn White, în descrierea videoclipului pe care l-a publicat pe Instagram. Fanii acestuia au fost surprinși să vadă că persoana care îl tunde este chiar celebra Nina Dobrev, iar mulți dintre ei i-au felicitat pe cei doi pentru relație. Shawn White a publicat și o fotografie cu noua tunsoare și din câte se pare, Nina Dobrev chiar se pricepe la tuns.

Conform revistei People, cei doi ar forma un cuplu încă de la începutul lunii mai.

Prietenii lor au fost surprinși la început, dar se pare că s-au tot văzut în această perioadă și se înțeleg de minune. Amândoi sunt amuzanți, au un simț al umorului similar, și amândoi sunt pasionați de aventură. Au multe lucruri în comun”, a declarat o sursă pentru People.

Cei doi ar fi fost zăriți împreună pentru prima dată, prin luna martie, când au fost fotografiați în timp ce mergeau pe bicicletă prin Malibu.

Shawn White este un snowboarder profesionist și a câștigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă, din 2018. Sportivul deține recordul pentru cele mai multe medalii deținute un snowboarder. În plus, Shawn  este și muzician în timpul său liber, fiind chitarist în trupa Bad Things.

 Foto: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.