NEWS

Actrița Marion Cotillard, protagonista din filmul „Contagion”, infectată cu COVID-19

Actorii francezi Marion Cotillard și Guillaume Canet au fost diagnosticați COVID-19.

Actriţa Marion Cotillard, protagonistă a filmului „Contagion”, şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Anunțul a fost făcut de Guillaume Canet, printr-o postare pe contul său de Instagram şi a explicat că el şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu „o formă destul de uşoară” a bolii.

Se pare că viața bate filmul, după ce actrița a mai trecut printr-o pandemie, însă pe marele ecrane, în filmul „Contagion”, al lui Steven Soderbergh. Acțiunea urmăreşte ce se întâmplă atunci când un virus ucigaş apărut în China se răspândeşte la nivel global şi duce la un haos în masă, în timp ce epidemiologii încearcă să găsească un vaccin. În film, Marion Cotillard joacă rolul unui epidemiolog.

În ultimele luni, în contextul pandemiei, producția a revenit în atenția publicului și se află topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. De asemena, și colegul său de platou, Matt Damon a fost afectat de pandemie. Fiica sa cea mare a fost infectată cu COVID-19, dar acum s-a vindecat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.