NEWS

Un porumbel a fost „arestat” în India, fiind acuzat că este un „spion” pakistanez

Un porumbel a fost capturat de poliția din India, după ce a fost acuzat că spionează pentru Pakistan.

Un porumbel a fost capturat de poliția din India, după ce a fost acuzat că spionează pentru Pakistan. Presupusul spion înaripat a fost capturat în zona Kashmir din India, iar comandantul poliției locale, Shailendra Kumar Mishra, a declarat pentru ziarul The Times of India cum a fost descoperită pasărea:

Nu știm de unde a venit. Niște localnici l-au capturat lângă niște garduri de la granița cu Pakistan. Am găsit un inel prins de piciorul lui, pe care erau scrise mai multe cifre. Urmează să investigăm acest caz”.

Se pare că pasărea ar fi fost capturată la granița dintre India și Pakistan și a fost predată ulterior poliției vamale din India. Păsările sălbatice nu au granițe și pot să zboare libere dintr-o țară în alta, însă porumbelul capturat de indieni avea un inel, care a stârnit suspiciuni în rândul autorităților.

Între timp, autoritățile indiene au descoperit că porumbelul era de fapt al unui pescar pakistanez, care locuia în apropiere de granița cu India. Iar cifrele de pe inelul porumbelului nu erau de fapt niște coduri secrete, ci numărul de telefon al celui care deținea pasărea. Porumbelul a fost eliberat în cele din urmă, după ce s-a dovedit că pasărea nu era implicată în nicio activitate de spionaj.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.