Kiss Music News

Halsey si Yungblud, împreună la protestele Black Lives Matter. Artista susține că a fost „împușcată și gazată”!

Halsey și Yungblud au participat împreună la protestele din Los Angeles!

După moartea lui George Floyd, protestele au izbucnit în SUA. Tot mai mulți artiști s-au alăturat mișcării Black Lives Matter, printre care și Halsey, care a fost în prima linie la protestul din Los Angeles.

Alături de Yungblud, artista a participat sâmbătă la mitingul din West Hollywood și susține că poliția i-a împușcat cu gloanțe de cauciuc. „Linia întâi nu va ceda, mă voi întoarce”, a spus acesta într-un Instagram Story. „Eram pașnici, cu mâinile ridicare, nu ne mișcăm, nu încălcam limita”, a declarat ea.

Halsey a mărturisit că a fost împușcată de două ori, o dată de gloanțele de cauciuc și odată, de un proiectil. Ea a mai dezvăluit că mulțimea a fost „gazată în mod repetat, ore întregi”.

„Poliția a tras cu gloanțe de cauciuc și a dat cu gaze lacrimogene de mai multe ori asupra cetățenilor. Cei mai mulți dintre noi i-am rugat pur și simplu să aibă empatie. Pentru a reconsidera lucrurile ... să ia în considerare umanitatea și istoria și viitorul națiunii noastre”, a adăugat artista, alături de patru fotografii cu polițiștii înarmați.

Ulterior, au apărut zvonuri că aceasta ar fi fost arestată, dar a revenit cu o postare prin care și-a asigurat fanii ca este în siguranță. De asemenea, artista a spus că va continua să documenteze evenimentul și îi va ține la curent cu informații din mijlocul demonstrațiilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.