NEWS

Au fost răpiți, dar au scăpat cu viață. Vedetele de la Hollywood care au trecut prin clipe de coșmar!

Povestea vedetelor de la Hollywood care au fost răpite și cum au reușit să scape!

Unii oameni cred că celebritățile au o viață lipsită de griji, dar acest lucru nu este adevărat. De fapt, și vedetele sunt supuse acelorași pericole, ba mai mult, unele celebrități au ajuns chiar în situații de urgență.

Iată care sunt starurile de la Hollywod care au fost răpite și cum au reușit acestea să scape cu viață.

Benedict Cumberbatch

Totul s-a întâmplat în 2005 când actorul nu era încă faimos și se afla alături de alți doi prieteni în Africa de Sud. Cei trei amici au oprit mașina pe marginea unui drum pentru a schimba un cauciuc și în acel moment, au apărut din senin șase bărbați înarmați.

Aceştia le-au cerut toţi banii pe care-i aveau la ei, după care i-au legat pe actor şi prietenii lui şi i-au răpit. I-au dus într-o zonă mai retrasă, unde Cumberbatch a fost scos brutal din mașină și aruncat la pământ. El a recunoscut că în acele momente s-a temut pentru viața lui, dar în mod subit şi inexplicabil, răufăcătorii le-au dat drumul.

Întregul incident şi-a pus destul de mult amprenta asupra actorului, care a declarat pentru Hollywood Reporter că a început să vadă diferit viaţa din acel moment și să o preţuiască mult mai mult. 

Jeremy London

În urmă cu câțiva ani, starul din „Party of Five” a făcut o pană cu mașina și s-a oprit să schimbe cauciul, iar câțiva bărbați s-au oferit să îl ajute. Şi chiar au făcut asta, dar după ce au rezolvat problema, l-au şi răpit. Bărbaţii cu pricina au mers cu Jeremy în maşină o vreme destul de îndelungată, timp în care i-au dat acestuia ecstasy şi metamfetamină.

După această plimbare, Jeremy a fost dat afară din maşină şi a rămas fără vehicul. Întreaga poveste e atât de ciudată, încât actorul nu a fost crezut nici măcar mama sa sau de fratele său geamăn. În contextul în care el era un fost dependent de droguri, apropiații și-au imaginat că el a inventat totul.

Povestea s-a dovedit a fi adevărată după ce un an mai târziu, în martie 2011, unul dintre răpitori şi-a recunoscut vina, la tribunal, dându-i dreptate victimei.  

Russell Crowe

Și Russell Crowe a trecut prin clipe de coșmar chiar dacă nu a fost propriu-zis răpit. Totuși, acest lucru era pe cale să se întâmple dacă FBI-ul nu intervenea la timp.

În acest caz, răpitorii săi erau deja cunoscuți! Nimeni altcineva decât Al-Qaida, care plănuise „o schemă de destabilizare culturală”, care avea drept ţintă un număr de americani emblematici. Actorul a declarat atunci că era pentru prima dată când auzise de organizaţia teroristă care urma să devină tot mai cunoscută la nivel global.

Cum a reusit să scape? Pe lângă gărzile de corp pe care le avea deja, aflând despre planurile Al-Qaida, FBI a cerut protecţie suplimentară pentru binecunoscutul actor. Astfel, starul de la Hollywood a scăpat de răpire pentru că a fost păzit zi şi noapte de autorităţile americane.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.