NEWS

Motivul surprizător pentru care familia regală britanică nu are voie să joace Monopoly!

De ce a interzis Regina Elisabeta a II-a jocul Monopoly!

A face parte din Familia Regală Britanică nu înseamnă numai avantaje. Viața membrilor casei regale include o mulțime de responsabilități, o expunere constantă și o mulțime de reguli. Printre acestea însă se află și o interdicție surprinzătoare – membrii casei regale nu au voie să joace Monopoly!

Dar ce este în neregulă cu acest joc? Se pare că ei sunt prea competitivi pentru intriga și tehnicile pe care le implică acest joc. Potrivit The Daily Telegraph, Prințul Andrew a vizitat în 2008 sediul principal al Leeds Building Society pentru a-i celebra renovarea. Atunci, el fost invitat la o partidă de Monopoly și a trebuit să refuze oferta, spunând: „Nu avem voie să jucăm Monopoly. Poate deveni vicios”.

Chiar dacă putea fi o simplă glumă, nu ar fi de mirare ca această interdicție să fie adevărată, luând în considerare protocolul sever. Recent, The Sun a raportat că Regina a interzis folosirea usturoiului în orice fel de mâncare gătit în bucătăria regală pentru că urăște acest ingredient.

De asemenea, membrii Familiei Regale nu au voie să dea autografe, să se țină de mână sau să se prezinte fără pălării la evenimente formale. Mai mult, ei nu au voie să mănânce crustacee atunci când călătoresc în interesul Coroanei și sunt interzise carnea crudă, apa de proveniență străină și mâncărurile condimentate. Toate acestea pentru a preveni indigestiile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.