Kiss Music News

Noi dezvăluiri șocante în cazul morții lui Avicii. DJ-ul suedez ar fi fost ucis!

Hackerii Anonymous fac dezvăluiri șocante privind moartea lui Avicii!

În urmă cu doi ani, anunțul morții lui Avicii șoca întreaga industrie muzicală. Celebrul DJ suedez a fost găsit mort în camera sa de hotel, din Oman, iar în urma autopsiei, autoritățile au declarat că acesta s-a sinucis, producându-și o hemoragie puternică.

Potrivit mai multor surse apropiate anchetei, Avicii „a pierdut o cantitate mare de sânge” după ce s-ar fi tăiat. El a spart o sticlă și a folosit cioburile ca să-și provoace mai multe răni. Două surse susțineau în 2018, că tăietura a fost făcută la nivelul gâtului, însă o a treia a declarat că artistul și-ar fi retezat venele de la încheietură.

Acum, după doi ani de la moartea lui Avicii, grupul de hackeri Anonymous a ieșit din nou la lumină, pentru a-l amenința pe Donald Trump, făcând o serie de dezvăluiri șocante. Aceștia au declarat că moartea Prințesei Diana ar fi fost provocată și că decesul lui Avicii nu a fost o sinucidere, ci un asasinat. 

Conform grupului Anonymous, DJ-ul suedez ar fi avut informații despre cazul Epstein și despre insula secretă unde milionarul gestiona o rețea de pedofilie, din care ar fi făcut parte artiști, politicieni și persoane influente. Hackerii susțin că DJ-ul ar fi fost ucis pentru a nu dezvălui informații despre rețeaua coordonată de Epstein, care a murit de asemenea în condiții suspecte, în închisoare.

(Jeffrey Epstein & Donald Trump)

În plus, cei de la Anonymous i-au încurajat pe oameni să urmărească videoclipul piesei „For a Better Day”, în care Avicii a expus cât se poate de clar problema pedofiliei și a traficului de minori.

Cazul Jeffrey Epstein a cutremurat opinia publică. Celebrul miliardar a abuzat sexual sute de fete, inclusiv minore, și a scăpat aproape nepedepsit, iar moartea sa a atras și mai multe semne de întrebare. Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, ar fi fost de asemenea implicat în rețeaua de prostituție condusă de Epstein. De asemenea, fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare cu viața în anii 2000. Iar despre Bill Clinton și Donald Trump se știe că erau prieteni cu Epstein.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.