NEWS

Miguel Herran din „La Casa de Papel” nu credea că va prinde vârsta de 30 de ani. Iată povestea sa de viață!

Iată povestea dramatică de viață a lui Miguel Herran din serialul „La Casa de Papel”.

Miguel Herran este acum unul dintre cei mai iubiți actori spanioli, având o carieră de succes, datorită serialelor „La Casa de Papel” și „Elite”, care au fost urmărite de sute de oameni în întreaga lume.

Însă viața lui Miguel Herran nu a fost una foarte ușoară, iar actoria a fost de fapt o salvare pentru el. Tânărul actor a fost un copil problematic, neadaptat, care a suferit extrem de mult după separarea părinților săi. Herran a avut o adolescență complicată și un trecut sumbru, însă pasiunea pentru actorie l-a ajutat să își revină.

Eu provin dintr-o familie cu bani, dar, din cauza unor circumstanţe nefericite, mama mea a rămas fără nimic. Bine, are o casă în Madrid, duce o viaţă normală acum, dar eu nu eram OK cu viaţa mea, cu mine şi cu nimeni din jurul meu. Mă simţeam ca un rahat, credeam că sunt o persoană oribilă. Am crezut că îmi e scris să mor înainte de 30 de ani. În cele mai optimiste visuri ale mele mă vedeam mecanic auto şi locuind pe străzi”, a declarat el pentru publicaţia La Opinion de Malaga.

Actorul a ajuns să locuiască pe străzi, iar acolo l-a întâlnit pe regizorul Daniel Guzman, care i-a oferit primul lui rol, personajul Dario din filmul „A cambio de nada”, iar viaţa lui s-a schimbat la 180 de grade.

Totuși, rolul lui Rio din „La casa de papel” a fost cel care i-a adus faima internațională. Actorul are acum 14 milioane de urmăritori pe Instagram și declară că este pasionat de motociclete și rulote. În plus, visul actorului este să călătorească prin lume cu o rulotă și să se stabileacă pe o insulă alături de iubita sa.

Miguel Herran s-a confruntat cu depresia și vigorexia

În adolescență, Miguel Herran s-a confruntat cu depresia și vigorexia, cunoscută și sub numele de complexul Adonis. Această tulburare psihologică se caracterizează printr-o nemulțumire constantă în legătura cu aspectul corpului și obsesia pentru mușchi foarte dezvoltați. Această tulburare îi afectează în principal pe bărbați.

Eram un obsedat. Am avut vigorexie. Cântăream 80 de kilograme la 13-14 ani, iar prietenii mei îmi spuneam Conan Barbarul, pentru că eram foarte masiv”, a povestit actorul pentru revista Men’s Health España’.

În cele din urmă, actorul a învățat să se iubească așa cum este și a lăsat în urmă complexele care l-au afectat atât de mult. „Știu că nu am un abdomen spectaculos și că bicepsul meu este scurtat, dar îmi place ceea ce văd”, a declarat Herran în același interviu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.