Cool Stuff

FOTO | O însoțitoare de zbor, noua sosie a lui Meghan Markle! Poți să le deosebești?

Cele două seamănă atât de bine încât însoțitoarea de zbor a devenit, part-time, sosia lui Meghan Markle!

Deși ducii de Sussex au părăsit familia regală și și-au propus să ducă o viață simplă, nimeni nu se aștepta să o vadă pe Meghan Markle „prezentând” măsurile de siguranță din avion. Sau nu este Meghan?

Christine Mathis, o însoțitoare de zbor din New Jersey, seamănă izbitor cu fosta prințesă. Ea spune că este întrebată de până la 10 ori pe zi dacă are vreo legătură cu aceasta, iar unii pasageri chiar o confundă cu actrița.

Femeia, în vârtă de 32 de susține că prima dată a fost confundată cu cea care i-a devenit soție Prințului Harry în urmă cu 5 ani, când aceasta încă juca în serialul „Suits”. Inițial, a privit totul ca pe o glumă, însă, în cele din urmă și-a dat seama cât de mult îi seamănă.

Ea a povestit că la un moment dat, în timpul unei vizite la Londra, a fost asaltată de fanii ducesei de Sussex. Nu mică le-a fost mirarea când au aflat că de fapt cea din fața lor este altcineva.

Cele două seamănă atât de bine încât Christine s-a înscris chiar și la o agenție specializată și a devenit, part-time, sosia lui Meghan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.