NEWS

Pacienții spanioli, care au fost infectați cu COVID-19, au fost duși de medici, pe plaja din Barcelona

Pacienții spanioli, infectați cu COVID-19, au fost duși la plajă, de către cadrele medicale!

Pacienții din Barcelona, care au fost infectați cu noul coronavirus și a căror stare a început să se amelioreze, au fost duși de cadrele medicale, la plajă. Se pare că mai mulți medici de la Spitalul del Mar din Spania au fost fotografiați în timp ce duceau mai mulți pacienți pe faleza din apropierea plajelor din Barcelona. Programul a fost conceput pentru a „umaniza” unitățile de terapie intensivă, după cum relatează BBC.

Prin acest program, medicii își doresc să îi ajute pe bolnavi să treacă peste perioada de convalescență. În imaginea publicată de BBC se află Isidre Correa, un pacient infectat cu COVID-19, care a fost internat pe data de 14 aprilie.

Până acum, în Spania au fost înregistrate peste 241.000 de cazuri de coronavirus și 27.133 de decese. Spania a avut una dintre cele mai restrictive carantine din Europa, din cauza numărului mare de persoane infectate. Însă, în ultimele săptămâni, guvernul spaniol a început să relaxeze măsurile de prevenție, însă premierul Pedro Sanchez a cerut miercuri Parlamentului să prelungească starea de urgență până pe 21 iunie. 

Totuși, Spania va redeschide turismul în luna iulie, după cum confirmă autoritățile spaniole. „Ce a fost mai rău trecut. În iulie vom deschide treptat Spania pentru turiştii străini, vom ridica măsura carantinei, vom asigura standarde înalte de siguranţă. Abia aşteptăm să vă primim”, a scris ministrul de Externe Arancha Gonzalez Laya pe Twitter.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.