Cool Stuff

FOTO | Zece celebrități care câștigă milioane de dolari, dar conduc mașini foarte ieftine

Deși au averi de milioane de dolari, unele vedetele de la Hollywood conduc mașini pe care și le-ar putea permite oricine.

Cu averi de milioane de dolari, te-ai aștepta ca celebritățile să trăiască o viață de lux. Totuși, se pare că nu toate își doresc acest lucru și preferă să investească banii în altceva.

Mai mult, unele dintre cele mai îndrăgite vedete își doresc să treacă neobservate atunci când ies în oraș. Și cum ar putea face asta, dacă nu într-o mașina ca oricare alta?

Iată zece vedete care deși se numără printre cele mai bogate staruri de la Hollywood, preferă să folosească mașini obișnuite, pe care și le-ar putea permite aproape oricine.

Cameron Diaz — Toyota Prius

Atunci când Cameron încă juca în filme, era una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Cu toate acestea, ea conduce cu mândrie o Toyota Prius.

Justin Timberlake — Volkswagen Jetta

Justin Timberlake este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume, dar preferințele sale în materie de mașini nu sunt cele mai luxoase. Artistul conduce un Volkswagen Jetta.

Tom Hanks — Scion xB

În prezent, din ce în ce mai multe vedete optează pentru mașini ecologice în loc de mașini costisitoare, iar Tom Hanks nu face excepție. Conduce un Scion xB de ani buni și este foarte fericit cu alegerea sa.

Jennifer Lawrence – Volkswagen Eos

Chiar dacă se află la apogeul carierei sale, actrița, câștigătoare a premiului Oscar, a fost văzută conducând un Volkswagen Eos. Pentru cineva care câștigă 653 de milioane de dolari doar pentru un singur film, Jennifer Lawrence cu siguranță își permite orice mașină, dar a ales să rămână discretă.

Britney Spears — BMW Mini Cooper

Deși pare greu de crezut, celebra Britney conduce un model clasic de Mini Cooper, de care este extrem de mandră.

Daniel Radcliffe – Fiat Grande Punto

După succesul imens al francizei „Harry Potter”, în loc să se răsfețe, Daniel a decis să își cumpere un Fiat Grande Punto. În prezent, valoarea netă a averii lui se ridică la aproximativ 110 milioane de dolari.

Cristian Bale – Toyota Tacoma

Poate că pe ecran este Bruce Wayne cel pasionat de tehnologie, dar în viața reală, Christian Bale conduce același „camion” de mai bine de 17 ani.

Bruno Mars — Cadillac Allanté

Vă amintiți mașina lui Bruno Mars din clipul piesei „24K Magic” ? Este chiar mașina lui. Cântărețul s-a îndrăgostit de Cadillac-ul din 1995,  așa că după ce l-a folosit în clip, l-a cumpărat.

Leonardo DiCaprio — Toyota Prius

Nici nu ne așteptam la altceva de la cineva care militează pentru protejarea mediului înconjurător. Ca și Cameron Diaz, DiCaprio conduce o Toyota Prius ecologică.

De fapt, el crede cu tărie că Hollywood-ul ar trebui să anuleze ideea SUV-urilor și limuzinelor cu gaze naturale. Mai mult, pe vremea când se întâlnea cu Blake Lively, actorul i-a oferit și ei un Prius.

Mark Wahlberg – Toyota Sienna Minivan

Într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Mark a dezvăluit, în glumă, că și cei 4 copii ai săi iubesc duba, dar soția sa „nu intră în ea pentru nimic în lume”.

FOTO: Bright Side

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.