Kiss Music News

Cum arată acum cântăreții care erau pe val în anii 2000. Mulți dintre ei au renunțat de tot la muzică!

Iată cum arată acum artiștii anilor 2000 și ce s-a întâmplat cu cariera lor, în ultimii 15 ani.

În perioada anilor 2000, industria muzicală arăta cu totul diferit, față de cea din prezent, iar artiștii care erau pe val la acea vreme s-au schimbat destul de mult în ultimii ani. O parte din ei s-au retras complet din lumina reflectoarelor, iar alții au încercat să revină în topuri, adoptând o nouă direcție sau un nou stil muzical. Iată cum arată acum acești artiști și ce s-a întâmplat cu cariera lor, în ultimii 15 ani.

James Blunt

În 2004, James Blunt ne cucerea cu hitul „You're Beautiful”. Milioane de fete din întreaga lume s-au îndrăgostit de celebra baladă, iar James Blunt a devenit un romantic incurabil al industriei muzicale. Deși Blunt nu mai este la fel de popular acum, acesta a reușit să revină în topurile muzicale, în ultimii ani, cu câteva colaborări inedite, alături de Lost Frequencies și Robin Schulz.

Geri Haliwell

În 2001, Geri Haliwell revenea în forță cu o carieră solo, și lansa un cover al piesei „It’s Raining Men”.  Fosta Spice Girls a cucerit topurile cu o mulțime de alte piese pop și toată lumea credea că va rămâne pe val pentru o bună perioadă de timp. Din păcate, Geri a luat o pauză de la muzică, în 2007, când a decis să se dedice unei alte pasiuni mai vechi – scrisul. Totuși, artista a revenit anul trecut pe scenă, alături de Spice Girls, în cadrul unor concerte din Marea Britanie.

Darren Hayes

În anii '90, trupa Savage Garden se auzea la toate posturile de radio, iar hiturile „To The Moon And Back” și „Truly Madly Deeply” ocupau poziții fruntașe în topurile muzicale. Din păcate, proiectul s-a încheiat în anul 2000, iar atunci, solistul Darren Hayes a lansat piesa „Insatiable”, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din ultimii 20 de ani. Acum, Darren trăiește în Los Angeles, însă nu dorește să mai revină pe scenă, preferând să ducă o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

Akon

Îți mai aduci aminte colaborarea dintre Akon și Eminem? „Smack That” a fost hitul anului 2006, iar piesa l-a propulsat pe Akon în topurile internaționale. Cântărețul a fost pe val în perioada 2006-2010, însă în ultimii ani, piesele artistului nu s-au mai bucurat de succesul de altădată. Totuși, Akon continuă să cânte și este implicat în mai multe activăți umanitare, având și o fundație în Senegal.

Nelly Furtado

Timbaland a transformat-o într-un superstar pe Nelly Furtado, odată cu lansarea piesei „Say It Right”. Iar apoi, hiturile au continuat să vină pe bandă rulantă, iar Nelly Furtado ne-a cucerit cu „Give It To Me” și „Promiscuous”. Însă în 2009, artista a revenit cu un nou stil și un nou album, iar fanii nu au fost încântați de noua sa direcție muzicală.

Usher

Cu siguranță și tu ai fredonat piesa „Yeah!” de la Usher de o mulțime de ori. Piesa a fost un adevărat hit al anilor 2000, și a ocupat prima poziție în topurile muzicale, timp de mai multe săptămâni la rând. Din păcate, Usher nu a mai fost la fel de activ în ultimii ani, ultimul său single fiind lansat în urmă cu 5 ani. Artistul este implicat în mai multe afaceri, având propria sa casă de discuri, dar și o linie de parfumuri. De asemenea, Usher este co-ownerul echipei de baschet Cleveland Cavaliers.

Dido

Dido a devenit celebră după ce Eminem a folosit unul dintre versurile piesei sale „Thank You”, în hitul „Stan”. Dido a declarat că acea colaborare a fost o adevărată surpriză pentru ea: „Am primit scrisoarea visurilor mele. Mi-au scris: ”Ne place albumul tău, și am ales o piesă de-a ta ca sample. Sperăm să nu fi dezamăgită și să îți placă rezultatul final””. Deși în ultimii ani artista s-a dedicat mai mult vieții de familie, aceasta a revenit în 2019 cu un nou album.

Mika

Îți mai aduci aminte videoclipul colorat al piesei „Relax, Take it Easy”? Mika a reușit să dea lovitura în 2007, cu un album catchy, care a fost extrem de îndrăgit de o mulțime de ascultători din întreaga lume. De atunci, artistul a continuat să lanseze piese pe bandă rulantă, însă cel de-al cincilea album al său, lansat în 2019, nu s-a bucurat de un succes prea mare.

Daddy Yankee

În 2004, toată lumea dansa pe piesa „Gasolina”, iar Daddy Yankee devenea un adevărat superstar. Iar spre deosebire de colegii săi de breaslă, Yankee s-a menținut pe val în toți acești ani, ținând cont că în 2017 a lansat hitul „Despacito”, alături de Luis Fonsi. De asemenea, Daddy Yankee a fost din nou în topuri, anul trecut, cu piesa „Con Calma”, care s-a auzit în toate cluburile.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.