Kiss Music News

Iggy Azalea a dezvăluit că are un băiețel, iar fanii au fost șocați de veste

Iggy Azalea și-a uimit fanii după ce a dezvălui că are un fiu!

Iggy Azalea a devenit mamă! Artista în vârstă de 30 de ani a mărturisit pe contul ei de Instagram că a născut de curând un băiețel.

Ea a făcut anunțul printr-o postare sinceră, care i-a surprins pe fani:  „Am un fiu”, a declarat Iggy Azalea pe InstaStory. „Am așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, însă mi se pare că, pe măsură ce trece și mai mult timp, o să fiu și mai anxioasă cu privire la împărtășirea unei vești atât de mari cu lumea întreagă”.

Artista a mai adăugat că își dorește să rămână discretă în privința vieții sale personale: „ Vreau să îi păstrez viața cât mai privată, însă vreau să vă asigur că el nu este un secret”. „Îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a mai precizat Iggy, fără să dezvăluie numele fiului său sau data exactă a nașterii.

În prezent, artista are o relație cu colegul ei de breaslă, rapperu-ul Playboi Carti, în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2018, când artista se afla în turneu, iar relația lor a început la scurt timp după aceea.

De asemenea, la finalul anului trecut au apărut și primele zvonuri cu privire la o posibilă sarcină. Cu toate acestea, cuplul nu a vorbit despre acest subiect și mai mult, Iggy a postat Instagram o imagine cu ea, purtând doar un bikini, dorind astfel să pună capăt specualțiilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.