NEWS

FOTO | Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor, Namiko

Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor, Namiko, în vârstă de doi ani.

Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor, Namiko, în vârstă de doi ani. În imaginea publicată pe rețelele de socializare, cei doi soți apar alături de fiica lor, care poartă o rochiță roz și o bentiță asortată. Fotografia a strâns peste 55.000 de aprecieri, iar urmăritorii cuplului au fost extrem de încântați să o „cunoască” pe Namiko.

În trecut, cei doi soți au fost criticați de fani pentru că i-au ascuns chipul micuței în fotografiile pe care le-au tot publicat în ultimii doi ani. În 2019, Cabral le-a oferit o explicație urmăritorilor săi și a dezvăluit motivele pentru care nu și-a dorit să își expună copilul în atenția publică. Prezentatorul TV a vorbit despre acest subiect pe blog-ul său, unde a făcut următoarea declarație:

Ieri ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea. Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul Harry al Marii Britanii a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice aşteptări atunci când dă «follow» unuia dintre conturile noastre. Se poate aştepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din şifonier, se poate aştepta să vadă lista cu opţionalele maşinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi“, a scris Cabral, în 2019.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.