Cool Stuff

De la probleme în copilărie până la infidelități. Care sunt cele mai întunecate secrete ale celebrităților!

De la probleme din copilărie până la scandaluri de infidelitate, iată câteva secrete din spatele vieții perfecte pe care o afișează vedetele!

Deși par de neatins, vedetele au și ele problemele lor. Uneori, poate chiar mai mari decât ale noastre! În spatele fotografiilor perfecte se ascund o mulțime de secrete pe care e greu să le ții departe de ochii curioșilor atunci când îți trăiești viața în lumina reflectoarelor.

Problemele din copilărie, infidelitățile sau abuzurile și dependențele sunt lucruri comune în lumea celebrităților, iar terapeuții lor le-au auzit pe toate. Iată câteva secrete din spatele vieții perfecte pe care o afișează!

Beyonce & Jay-Z

Nu mai este un secret pentru nimeni că Beyonce a trecut de câteva ori peste infidelitățile lui Jay-Z, până au ajuns la terapie de cuplu. Se pare că el şi-ar fi recunoscut păcatele pe scaunul psihologului şi ar fi acceptat drept pedeapsă devoalarea lor prin versurile unor melodii ce au ajuns hit-uri.

„A fost o muncă foarte grea să mergem împreună la terapie, dar azi suntem într-un loc mult mai bun, ne e mult mai bine”, a declarat chiar rapper-ul.

Katy Perry

Deși acum Katy Perry este mai fericită ca oricând pentru că urmează să devină mamă, puţini ştiu că a avut gânduri suicidare la un moment dat. Artista a acceptat provocarea producătorului seriei „The Therapist” şi s-a lăsat filmată povestind dramele prin care a trecut.

Într-unul dintre episoade, Katy a vorbit și despre gândurile sale negre: „Îmi este şi acum ruşine de gândurile de atunci, dar eram extrem de deprimată, cu moralul la pământ”.

„Construisem acest personaj Katy Perry şi era minunat ce mi se întâmpla, aveam succes, dar totul era de faţadă. Îmi doream atât de mult să fiu Katheryn, încât nu voiam să mai arăt niciodată precum Katy”, a adăugat artista.

Nicole Kidman & Keith Urban

Viața de cuplu dintre Nicole Kidman și Keith Urban a fost caracterizată, cel puțin la început, de droguri şi adulter. Ei au plecat la drum cu stângul, căci imediat după ce s-au căsătorit, solistul a fost internat la o clinică de dezintoxicare, în 2006.

După ce și-au făcut apariția și zvonurile despre infidelitate, în loc să divorţeze, cei doi au mers împreună la terapie. Acolo au stabilit să aibă o discuţie serioasă în fiecare zi, să iasă la întâlniri şi să îşi trimită mesaje cu tentă sexuală, pentru a resuscita relaţia.

Halle Berry

Și frumoasa actriță Halle Berry a trecut pe la psiholog! Problemele din copilărie şi-au pus amprenta asupra evolutiei sale emoționale, iar actrița a dezvăluit că a „mers la terapie regulat, încă de la vârsta de 10 ani. Tatăl meu era alcoolic şi ne abuza. Multă vreme m-am simţit inutilă, credeam că nu sunt în stare să fac nimic”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.